AMD’ye geçmişinden dolayi ön yargıyla yaklaşmaları çok normal. Bu anormal bir şey değil. 6000 serisinden sonra sürücü problemlerini eskiye nazaran düzelttiklerini söylüyorlar. Kullanıcılardan da gelen yorumlar genelde bu şekilde. DLSS ve FSR sadece FPS olarak kıyaslanamaz bu arada. Görüntü kalitesinin ne kadar bozulduğu da çok önemli. FSR’de görüntü çamur gibi oluyor diyen bir çok insan var. Işın izleme teknolojisinde halen NVIDIA ile rekabet edebilecek düzeyde değil. Ben bu teknolojileri kullanan birilerine henüz denk gelmedim. Açıkçası bende kullanmıyor ve bir o kadar gereksiz buluyorum. Ama kullananlar insanlar var ve zaten bu teknolojileri hep NVIDIA getirdi. AMD sonradan takip etti. NVIDIA’nın en iyi olması çok normal. Rakibi yok çünkü. Ama şu an bu özellikleri kullanmamasına rağmen, belki ileri de kullanırım ya da belki ileri de lazım olur diye NVIDIA almak mantıksız değil. Bu kadar yüksek tepki vermenize gerek yok. NVIDIA her zaman AMD’ye göre daha sorunsuz deneyim sundu. Tabi ki insanlar daha az sorun yaşamak için NVIDIA tercih edecekler. Neden gidip sürekli bir problem çözmekle uğraşsınlar ki? Daha sorunsuzu zaten var. Neden risk alsınlar?