hocam öyle söyleme içim yanıyor ekran kartım 3060 mobileAbartmadım canım benim. Çıkalı nerden baksan 3-4 yıl oldu. Fosil artık. Yeni teknolojilerden mahrum bir kart.
Görüntü çamura çeviriyor derken? FSR ile karıştırdınız galibaO muthis teknolojiler dedigin sey yalandan 30-40 FPS fazla veren fakat goruntuyu camura ceviren DLSS mi ?4060 dedigin kart 1080p kartidir. Istedigin kadar iddia et, 1080p'de DLSS goruntuyu camura cevirmekten baska hicbir ise yaramaz Ya da sey mi acaba muthis teknoloji dedigin sey: Bir onceki seride 12 GB olan 3060'in memorysini 8 GB'a falan dusurmek mi ? Yoksa inanilmaz buyuk BUS genisligi mi
DLLS'de ilk defa sizden görüntünün çamura döndüğünü duydum, güzelmiş, olabilir, teşekkürler.Yo karistirmadim. DLSS dedigin teknolojinin 1080p'de verimsiz, hicbir ise yaramayan bir gereksizlik oldugunu soyledim. Seni bilemem ben FPS manyagi degilim, 30-40 FPS daha fazla alacagim diye butun ayarlari, texturelari mid'e dusurup, DLSS denen camur makinesini acmiyorum oyun oynarken.
Görüntüyü çamur ediyor derken? Kanıt göster. Görüntüyü gerçekten sanki 480P gibi yapan bir video göster. Ve yalandan 40Fps diyorsun da 3060 Ti sanki her oyunda Ultra 100-200 fps mi veriyor?O muthis teknolojiler dedigin sey yalandan 30-40 FPS fazla veren fakat goruntuyu camura ceviren DLSS mi ?
3060 Ti 4K için mi? O da 1080P için zaten. Ve tekrarlıyorum. Görüntüyü çamur ettiğine dair kanıt göstermeden bu iş olmaz.4060 dedigin kart 1080p kartidir. Istedigin kadar iddia et, 1080p'de DLSS goruntuyu camura cevirmekten baska hicbir ise yaramaz
Teknolojinin ne olduğunu biliyor musun be sen? 4060'ın sanki 12GB VRAM'e yetecek gücü var. Teknoloji dediğin Frame Generation'dır. Dlss'dir. 3060 Ti'ın FG'si var mı? Yok. O zaman teknolojiden uzak bir kart. Vram düşürmek dediğin şey teknoloji değildir. Bu kartta her oyunu Ultra 60 fps oynayamazsın. Grafik kısacaksın. Bu yüzden de VRAM kullanımı düşecek zaten. 1080P'de o karta 8GB Vram her türlü yeter. Kanıt göster bekliyorum.Ya da sey mi acaba muthis teknoloji dedigin sey: Bir onceki seride 12 GB olan 3060'in memorysini 8 GB'a falan dusurmek mi ? Yoksa inanilmaz buyuk BUS genisligi mi
Dert etme. Mobile kart zaten.hocam öyle söyleme içim yanıyor ekran kartım 3060 mobile
2 kat daha az güç tüketimi ve 10 derece serin çalışması, yeni nesil olması her türlü bana daha çok cazip geliyor açıkçası.Yo karistirmadim. DLSS dedigin teknolojinin 1080p'de verimsiz, hicbir ise yaramayan bir gereksizlik oldugunu soyledim. Seni bilemem ben FPS manyagi degilim, 30-40 FPS daha fazla alacagim diye butun ayarlari, texturelari mid'e dusurup, DLSS denen camur makinesini acmiyorum oyun oynarken.
Valla hocam teknolojinin hızına yetişemiyoruz ben hertürlü açıkçası teknolojiden yanayım.Görüntüyü çamur ediyor derken? Kanıt göster. Görüntüyü gerçekten sanki 480P gibi yapan bir video göster. Ve yalandan 40Fps diyorsun da 3060 Ti sanki her oyunda Ultra 100-200 fps mi veriyor?
3060 Ti 4K için mi? O da 1080P için zaten. Ve tekrarlıyorum. Görüntüyü çamur ettiğine dair kanıt göstermeden bu iş olmaz.
Teknolojinin ne olduğunu biliyor musun be sen? 4060'ın sanki 12GB VRAM'e yetecek gücü var. Teknoloji dediğin Frame Generation'dır. Dlss'dir. 3060 Ti'ın FG'si var mı? Yok. O zaman teknolojiden uzak bir kart. Vram düşürmek dediğin şey teknoloji değildir. Bu kartta her oyunu Ultra 60 fps oynayamazsın. Grafik kısacaksın. Bu yüzden de VRAM kullanımı düşecek zaten. 1080P'de o karta 8GB Vram her türlü yeter. Kanıt göster bekliyorum.
Ve ekleyeyim. Güç tüketimi de var. 4060 çok az güç tüketiyor. Ama her türlü daha performanslı. Trafo değil 3060 Ti gibi.
Dert etme. Mobile kart zaten.
Kardeşim sana kanıt göster dediğim Dlss'in görüntüyü çamur ettiğine dair kanıttı. Kötüye kötü iyiye iyi diyoruz zaten. Allah'ın 3060 Ti'ı kötü.Kanit mi gostereyimBunlar son 2 ayda masama monitor altligi yaptigim ekran karti kutulari (AMD'leri atmiyorum yeterli olmustur kanit soran arkadasa).
Arkadasim; iyi, kotu bunlar oznel kavramlardir. Ben 4060'in rezil oldugunu dusunuyorum. Cunku alternativi oldugu iddia edilen diger kartlari da 4060'i da kullandim. Bazilari gibi iskembeden sistem tavsiyesi vermiyorum. Bu benim kendi gorusum. Para kolay kazanilmiyor, adam belli ki bir yatirim yapacak merak icinde niye bazilari gibi DLSS cok iyi abi yav, 4060 yeni mimari super yav diyerek iskembeden sallayayim ne gerek var ?Anliyorum bazilarinizda 4060 olabilir, yazdiklarima bu yuzden de icerlemis olabilir zira daha okumadan yeni yorum attiktan 1 sn sonra dislike atiyor adam Bende de 4060 vardi bir donem. Korkma bir sey olmaz, kotuye kotu demekten
Eki Görüntüle 2040244Eki Görüntüle 2040245Eki Görüntüle 2040246
Kanit mi gostereyimBunlar son 2 ayda masama monitor altligi yaptığım ekran karti kutulari (AMD'leri atmiyorum yeterli olmustur kanit soran arkadasa).
Arkadasim; iyi, kotu bunlar oznel kavramlardir. Ben 4060'in rezil oldugunu dusunuyorum. Cunku alternatifi oldugu iddia edilen diger kartlari da 4060'i da kullandim. Bazilari gibi iskembeden sistem tavsiyesi vermiyorum. Bu benim kendi gorusum. Para kolay kazanilmiyor, adam belli ki bir yatirim yapacak merak icinde niye bazilari gibi DLSS cok iyi abi yav, 4060 yeni mimari super yav diyerek iskembeden sallayayim ne gerek var?Anliyorum bazilarinizda 4060 olabilir, yazdiklarima bu yuzden de icerlemis olabilir zira daha okumadan yeni yorum attiktan 1 sn sonra dislike atiyor adam Bende de 4060 vardi bir donem. Korkma bir şey olmaz, kotuye kotu demekten
Eki Görüntüle 2040244Eki Görüntüle 2040245Eki Görüntüle 2040246
Ve teknolojide öznel nesnel kavramları yoktur. İyi iyidir. Kötü kötüdür.Kardeşim sana kanıt göster dediğim Dlss'in görüntüyü çamur ettiğine dair kanıttı. Kötüye kötü iyiye iyi diyoruz zaten. Allah'ın 3060 Ti'ı kötü.
Adam resmen kanıt yerine aldığı kartları gösterdi ya. Kanıt bekliyoruz hala. Dlss görüntüyü çamur ediyor dedi kanıt yok.İçerlenecek bir durum yok^^Anliyorum bazilarinizda 4060 olabilir, yazdiklarima bu yuzden de icerlemis olabilir^^ bu cümlen tam fiyasko 3060 Ti'da alabilirdim ama almadım 4060'ı daha iyi buldum. Ve @picl zhmey'nin yazdıklarına ben bir cevap alamadım açıkçası