3060 Ti yılbaşında 10 bin TL'ye kadar düşer mi?

MasterKing25

Kilopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless
Arkadaşlar, biliyorum hiç kimse kahin değil fakat en azından bu forumda benden daha bilgili insanlar vardır indirimler konusunda ondan tahmini olarak 3060 Ti yılbaşı indirimlerinde ne kadar olur? Veya 10 bin TL civarlarında olur mu? Bunu sormak istedim.

Arkadaşlar, biliyorum hiç kimse kahin değil fakat en azından bu forumda benden daha bilgili insanlar vardır indirimler konusunda ondan tahmini olarak 3060 Ti yılbaşı indirimlerinde ne kadar olur? Veya 10 bin TL civarlarında olur mu? Bunu sormak istedim.

Olmaz. Ancak küçük bir ihtimalle hazır sistem satan yutıbırlar sistem dahil 12-15 civarına satabilirler.

Bugün 13K'ye 3060 Ti + 5600X sistem vardı. Neden olmasın diyorum. Ancak satılsa bile max 10 dk içerisinde stok bitecektir.

Pekala teşekkür ederim dostlar. Anlaşılan ya düz 3060 alacağım (eğer fiyat düşerse) yada ekran kartımdan gelen 10 bin TL'yi dolara yatıracağım gibi neyse hayırlısı artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı