Parçaları satın almadım, muhtemelen anakartın zayıf olduğunu söyleyeceksiniz ancak anakartı değiştirme şansım bulunmuyor, anakart elimde ama diğer parçalar tamamlanmadı, sizce bu anakart bu sisteme oc yapmadan 2 yıl götürür mü?
Parçaları satın almadım, muhtemelen anakartın zayıf olduğunu söyleyeceksiniz ancak anakartı değiştirme şansım bulunmuyor, anakart elimde ama diğer parçalar tamamlanmadı, sizce bu anakart bu sisteme oc yapmadan 2 yıl götürür mü?
Parçaları satın almadım, muhtemelen anakartın zayıf olduğunu söyleyeceksiniz ancak anakartı değiştirme şansım bulunmuyor, anakart elimde ama diğer parçalar tamamlanmadı, sizce bu anakart bu sisteme OC yapmadan 2 yıl götürür mü?
En ucuz Intel i7-10700F Sekiz Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i7-10700F Sekiz Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.311,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Alabilirsiniz diyecektim. Oc dusunmuyorsunuz anladigim kadariyla, 3700x'in de sogutucu avantaji var tabii. Tercih sizin.