3060'lı laptop RTX 2080 masaüstüne bilgisayara takas yapılır mı?

Soulsrabel3672

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Bu bilgisayarı almak için Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200JUTx + 3 bin gibi para verilir mi? takas yapmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

Kesinlikle verilmez.

Geçen 2. elden temiz ROG STRIX RTX 3080 aldık arkadaşa 8750₺ karşılığında. Bence alınmaz.

Monitör de dahil sisteme neden verilmez anlayamadım zaten üniversite okuduğum için götürmekte de sıkıntı yaşarım aslında. Tek sıkıntı yaptığım konu laptopumda 1 adet ölü piksel var görmezden geliyorum ama hep yanımda hissediyorum

Neden verilmediği çok bariz bir şekilde belli bence hocam. Bu sistem o kadar para etmez.

@Steelfox hocamın dediği gibi çok temiz fiyata 3080 bulmuşlar sence 2080'li sistem o kadar eder mi?

Sadece sistem olarak evet o kadar etmez ama monitörü pahalıydı sanırım ikisi birleşince mantıklı olur diye düşünmüştüm.

Sadece sistem olarak evet o kadar etmez ama monitörü pahalıydı sanırım ikisi birleşince mantıklı olur diye düşünmüştüm.
Hiç bir türlü mantıklı değil hocam. Satıcı üstüne birde sizden para istiyormuş tamamen rezillik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…