3060MAX-P kaç yıl götürür?

Yer
KKTC
RTX 3060 130 watt.
i7 11800h.
2x8 RAM 3200MHz.
İlerleyen yıllarda 16x2 RAM takarım.
Tahmini kaç yıl götürür arkadaşlar? Biliyorum net bir şey söylenmez ve cevabı olmayan sorulardan biri ama fikirlerinizi merak ediyorum.
Oyunlarda Ultra takıntım yoktur hikayeli oyunlarda 40 45 FPS yeterlidir. FPS oyunları zaten her zaman min ayarlarda oynuyorum 200-250 FPS'min yeter.

1080p için kullanıyorsanız bence 3 senesi falan var ya rahat, sonraki senelerde de fps olarak sıkıntı çıkarmaz fakat vram yüzünden ayar fulleyemezsin.

Bu durum sistemin kalitesine ve soğutmasınada bağlı. Hangi laptop bu atabilir misiniz?

FPS oyunlarında zaten daha çok uzun yıllar kullanılır diye düşünüyorum. Hikayeli oyunlarda ise 2-3 yıl daha yüksek grafiklerde götürür. Sonrasında 2-3 yıl daha Orta ayarlarda götürür. O zamana kadar DLSS'in de gelişeceğini var sayarsak ki FSR da var. Bence bir 5-6 senesi var.

Bu durum sistemin kalitesine ve soğutmasınada bağlı. Hangi laptop bu atabilir misiniz?

Monster T5 20.3 hocam.
1080p için kullanıyorsanız bence 3 senesi falan var ya rahat, sonraki senelerde de FPS olarak sıkıntı çıkarmaz fakat VRAM yüzünden ayar fulleyemezsin.

Ekran 1080p olduğu için 1080 de kullanıyorum aynen keşke VRAM 8 GB olsaydı artık yıllar geçtikçe grafikten kısarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…