OnrB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Selam Arkadaşlar, Bir süredir binance pool'da ether kazıyorum. 3060Ti ekran kartım var fakat kazım gücü 45mh/s olması gerekirken 2-3 gündür çok düşük gösteriyor. Neden olabilir bu durum? Dosya Ekleri Screen Shot 2022-01-02 at 18.21.46.png 101,9 KB · Görüntüleme: 81
Selam Arkadaşlar, Bir süredir binance pool'da ether kazıyorum. 3060Ti ekran kartım var fakat kazım gücü 45mh/s olması gerekirken 2-3 gündür çok düşük gösteriyor. Neden olabilir bu durum?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 2 Ocak 2022 #2 Maalesef binanace öyle. Tatmin olmak istiyorsan ethmine tavsiye ederim
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Ocak 2022 #3 Atamyolundayız dedi: Maalesef binanace öyle. Tatmin olmak istiyorsan ethmine tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Ama ETH'yi bekletip çekmen gerek tabii. Haftada bir ödeme alırsan daha az kazanmış olursun.
Atamyolundayız dedi: Maalesef binanace öyle. Tatmin olmak istiyorsan ethmine tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Ama ETH'yi bekletip çekmen gerek tabii. Haftada bir ödeme alırsan daha az kazanmış olursun.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 3 Ocak 2022 #4 The Theseus dedi: Ama ETH'yi bekletip çekmen gerek tabii. Haftada bir ödeme alırsan daha az kazanmış olursun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aylık alıyorum arkadaş hasrte yüksek görmek istiyor diye dedim.
The Theseus dedi: Ama ETH'yi bekletip çekmen gerek tabii. Haftada bir ödeme alırsan daha az kazanmış olursun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aylık alıyorum arkadaş hasrte yüksek görmek istiyor diye dedim.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Ocak 2022 #5 Atamyolundayız dedi: Hocam ben aylık alıyorum arkadaş hasrte yüksek görmek istiyor diye dedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam haklısınız ben de yarın bu çok kesiyor diye size mesaj atmasın diye yazdım
Atamyolundayız dedi: Hocam ben aylık alıyorum arkadaş hasrte yüksek görmek istiyor diye dedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam haklısınız ben de yarın bu çok kesiyor diye size mesaj atmasın diye yazdım