Kart almayacağım diyorum. Kaç defa daha söylesem anlayacaksınız? DLSS gibi bir teknoloji çıkarsın. UMURUMDA BİLE DEĞİL. Konsol alacağım zaten. Sadece AMAÇLARIMA göre NVIDIA kart almayı daha mantıklı buldum ki ALMAYACAĞIM. Saf güç tarafında AMD’nin mantıklı olduğunu RT istemeyen biri için DLSS gibi bir teknoloji çıkaracaklarını biliyorum. Hâlâ git araştır diyor bana.
En önemlisi AMD yeni serisinde WattMan gibi zart zurt hataları verecek mi?
Ben olsam bu riske girmem stabil NVIDIA alır geçerim 20 30 FPS fazla alacağım diye tam oyunun en heyecanlı yerinde WattMan'ı çakarsa hayallerin suya düşer.
Ben olsam bu riske girmem stabil NVIDIA alır geçerim 20 30 FPS fazla alacağım diye tam oyunun en heyecanlı yerinde WattMan'ı çakarsa hayallerin suya düşer.
Ben Rx 6700 Xt kullanıyorum ve memnunum soru alabilirim.
Bu arada RTX 3060 ti kullanan arkadaşım var, Rx 6700 Xt'nin daha iyi olduğunu kendisi de söylüyor
Ben RX 6700 XT kullanıyorum ve memnunum soru alabilirim.
Bu arada RTX 3060 Ti kullanan arkadaşım var, RX 6700 XT'nin daha iyi olduğunu kendisi de söylüyor.
DLSS adil değil ki. Kendisi çözünürlüğü düşürüp ışıklandırmaları düzenleyerek sanki aynı çözünürlükteymiş görüntüsü vermeye çalışan bir ayardan ibaret.
Öncelikle iyi geceler hocam ama her ne kadar öyle olsa da 3060 Ti ile (DLSS açık) benim kartımın FPS değerlerinin yakın olması beni üzüyor. 12-13K verdik LAN bu karta!
Öncelikle iyi geceler hocam ama her ne kadar öyle olsa da 3060 Ti ile (DLSS açık) benim kartımın FPS değerlerinin yakın olması beni üzüyor. 12-13K verdik LAN bu karta!