3060Ti vs RX 6700 XT

Bize ne? Burada fikir belirtiyorsun, biz de fikir alışverişi yapıyoruz.

En önemlisi AMD yeni serisinde WattMan gibi zart zurt hataları verecek mi?
Ben olsam bu riske girmem stabil NVIDIA alır geçerim 20 30 FPS fazla alacağım diye tam oyunun en heyecanlı yerinde WattMan'ı çakarsa hayallerin suya düşer.

RX6000 serisinin RTX30 serisinden daha sorunsuz çıkması dışında bir sorun yok. Sorun olsa 3060Ti deriz zaten. AMD sorunlu devri bitti.

Ben Rx 6700 Xt kullanıyorum ve memnunum soru alabilirim.
Bu arada RTX 3060 ti kullanan arkadaşım var, Rx 6700 Xt'nin daha iyi olduğunu kendisi de söylüyor

Hocam benim kartta 3080'den iyi ama DLSS açınca beni fena tokatlıyor
DLSS adil değil ki. Kendisi çözünürlüğü düşürüp ışıklandırmaları düzenleyerek sanki aynı çözünürlükteymiş görüntüsü vermeye çalışan bir ayardan ibaret

DLSS adil değil ki. Kendisi çözünürlüğü düşürüp ışıklandırmaları düzenleyerek sanki aynı çözünürlükteymiş görüntüsü vermeye çalışan bir ayardan ibaret.

Öncelikle iyi geceler hocam ama her ne kadar öyle olsa da 3060 Ti ile (DLSS açık) benim kartımın FPS değerlerinin yakın olması beni üzüyor. 12-13K verdik LAN bu karta!

Öncelikle iyi geceler hocam ama her ne kadar öyle olsa da 3060 Ti ile (DLSS açık) benim kartımın FPS değerlerinin yakın olması beni üzüyor. 12-13K verdik LAN bu karta!
Yakında AMD, 6k serisi kartladaki çakma DLSS olayına güncellemeler getirecek. Belki o zaman yüzünüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…