3070 1 aylık mining geliri


Kartlar bu kadar abuk subuk fiyatlarda olmasa cidden çok iyi gelir kaynağı 6 ayda 10000 TL yapar bu da 3070'in olması gereken fiyatı.
 

18 yaş üste gerek yok laptopla yaparsın ama ısınma sorunu varsa yapma.
 
18 yaş üste gerek yok laptopla yaparsın ama ısınma sorunu varsa yapma.

Laptop ekran kartı soğutması genellikle 75 dereceyi geçmiyor eğer fanlar kapatılırsa 80'leri görüyor. Laptop MSI GE66 bu arada.
 
Düzgün kullanırsan oyun kadar vermez.

Ben bunun yanlış olduğunu düşünüyorum miningde bir ekran kartı sabah akşam son performansında deli gibi çalışıyor nasıl oyun kadar vermez bir insan günde kaç saat oyun oynar ki günde 10 saat oynasa gene daha az bir zarar alır ekran kartı.
 
Belleklere yüksek OC yapıldığı için bellek modüllerini ve fanlar devamlı döneceği için fanları yıpratan bir süreç. İlla ki karttan alınabilir en yüksek mhs değerini alayım demezseniz, OC’yi abartmaz ve güç tüketimini yeterince düşük tutarsanız yıpranma oranını düşürürsünüz. Mining’in asıl yıprattığı kartlar evde oyun oynanan PC ile günde 10 saat mining yapılan kartlar değil. 300-500 kartlık dev riglerde olabilecek en son seviyede OC yapılmış kartlar yıpranır asıl.
 

Düşününce karlı gibi ama ekran kartı mining yapılınca tahminen 1 yıl zor dayanır ve bildiğim kadarıyla mining yapılan kartlar garanti kapsamına çıkıyor yani 1 yılda kendi fiyatını çıkarabilecek kartlara yönelmeniz daha mantıklı bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…