3070 1 aylık mining geliri

O sıcaklık değerlerini oyunda veriyorsa mining sırasında düzgün bir OC ile 10 15 derece aşağı çeker diye düşünüyorum.

Peki hocam sizce değer mi? Garanti durumu gibi durumlar nasıl olur? Aylık 300 olsa bile yeter bana.

RX 580 gibi kartlar ile mining olayına lafım yok ancak 3070 gibi kartlarla mining yapanlara kızıyorum açıkçası. Mis gibi kartı heba ediyorlar. Muhtemelen kart, parasını çıkaramadan yıpranıp gidecek. Termal macun sürdükten/yeniledikten sonra ilk günkü gibi de olmayacak emin ol.

Kartı belki 10 sene babalar gibi kullanacak iken ömrünü en az yarıya indireceksin. Ha, satacaksan ne ala.

2. PC de 970 var mining yapılırmı? kendi bilgisayarımda fazlasıyla yetiyor ama enayi değilim kartımı heba etmem.

Mining yaptığınız yeri söyler misiniz, hangi mining havuzunu ve programını kullandınız gibi?

7 Ay yapsanız 10k para geliyor, 17K'da Ekran kartı nerdeyse 1 yılda ekran kartı fiyatını toplayıp Kar yapmaya geçiyorsunuz, çok mantıklı yapmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…