Merhaba, malum sitelerde malum fiyatları gördükten sonra alternatiflerden bahsetmek istiyorum.
-Newegg veya Amazon'dan (vergi fiyatları dahil sanırım) 6000 civarına.
-Ya da Türkiye'den GameGaraj İtopya Vatan vsvs 7000 civarında en düşük.
- Ya da 30 40 FPS düşük al ama gönlün cebin rahat olsun RTX 2080SUPER İncehesap indirimlerinde 5800.
Bu alternatfilerden hangisini yapmalıyım? Yurt dışı olayı bana daha cazip geliyor ama garanti vb sıkıntılar olursa başım ağrır diye düşünüyorum.
Önerilere açığım.
Amazon veya Newegg'in garanti konusunda başınızı ağrıtmayacağına emin olabilirsiniz. Zaten çok problem çıkması olası değil. Yurt dışı seçeneği mantıklı bana kalırsa.
2K çözünürlükte 2080S'de yeterli.
Ben fazla para vermek istemiyorum diyorsanız Gaming Gecesinden 2080S düşürmeye bakın.
En ucuz RTX 3070 7K'dan başlıyor.
Size EVGA RTX3070 önerebilirim ama model tercih meselesi ama bunu için 2K monitör veya DSR açman gerek ama RTX3070 1080P CS:GO'da oynandığına dağir güçlü kanıtlar var bu da tercih meselesi bir de yeni gelecek Ryzen işlemcileri de tak akarsın bence alınır.
Buy EVGA GeForce RTX 3070 XC3 BLACK GAMING Video Card, 08G-P5-3751-KR, 8GB GDDR6, iCX3 Cooling, ARGB LED with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!