Herkese merhaba. Ben Ryzen 5 5600X kullanıyorum. Ekran kartı olarak da 2060 Super. Yükseltmek istedim. 3070 ile 5 5600X darboğaz yapar mı? İnternette testleri var. Gayet güzel FPS'ler veriyor ama darboğaz olur mu? Logitech G920 ile takasa vereceğim.
Çok iyi ikili olur, darboğaz yapmaz.Herkese merhaba. Ben Ryzen 5 5600X kullanıyorum. Ekran kartı olarak da 2060 Super. Yükseltmek istedim. 3070 ile 5 5600X darboğaz yapar mı? İnternette testleri var. Gayet güzel FPS'ler veriyor ama darboğaz olur mu? Logitech G920 ile takasa vereceğim.
Eğer o fiyatlara geliyorsa zaten direksiyon setini satıp 4060'a geçmesi daha mantıklı olur, piyasaya hakim değilim. Tabii onun yerinde olsam 5060'ı beklerdim, 2060Super hala güçlü bir kart çünkü.Alabilirsin ama kartı kaça sayacağın önemli. Kartın kutu fatura garanti durumu da önemli. Sanıyorum ki 7000 TL civarına sayıyorsan fena takas değil ancak 10.000 TL bandındaysa fiyat olarak mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.