3070 bilgisayar eskisinden daha yavaş

mstafatrkl

Hectopat
Öncelikle merhaba bu yazın sıfır bilgisayar almıştım ama artık Alt+Tab gibi şeyler daha yavaş çalışıyor ve eskisinden daha yavaş açılıyor bunun sebebi nedir?
Bir de fark ettiğim bir diğer şey ise monitörün görüntüsü de bu sorunlar ile beraber biraz değişti üstelik monitörün ayarlarından yaptığım görüntü ayarları kısmı artık devre dışı olarak gözüküyor.
Ekran kartı: ASUS 3070 Dual.
İşlemci: i5 12400F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığım için böyle bir şey denemedim ama görüntü de eskisi gibi değil biraz garip geldi bana.

Yeni almanız yazılımsal bir problem çıkmayacağı anlamına gelmiyor hatta tam tersine bu tarz problemler ilk kurulumlarda yaşanır. Windows'unuz tam anlamıyla düzgün çalışmıyor olabilir, bir temiz kurulum denemenizde fayda var. Yavaş çalışıyor demeniz tam açıklayıcı bir anlam ifade etmiyor, ancak düzgün çalışmayan bir Windows yüksek ihtimalle yazılımsal bir hatadan kaynaklı olacağını düşünüyorum. i5 12400F ve ortalama bir SSD ile bu tarz hatalar yaşayacağınız mühim bile değil. Temiz bir kurulum deneyin.

Yeni almanız yazılımsal bir problem çıkmayacağı anlamına gelmiyor hatta tam tersine bu tarz problemler ilk kurulumlarda yaşanır. Windows'unuz tam anlamıyla düzgün çalışmıyor olabilir, bir temiz kurulum denemenizde fayda var. Yavaş çalışıyor demeniz tam açıklayıcı bir anlam ifade etmiyor, ancak düzgün çalışmayan bir Windows yüksek ihtimalle yazılımsal bir hatadan kaynaklı olacağını düşünüyorum. i5 12400F ve ortalama bir SSD ile bu tarz hatalar yaşayacağınız mühim bile değil. Temiz bir kurulum deneyin.

Boş olduğum bir anda deneyeceğim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı