3070 fan hızı sıcaklık değerleri normal mi?

Huck2434

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ekran kartımın fan hızı değerleri sizce normal mi? Ultra ayarlarda NFS Heat oynarken resim çekmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende en fazla 1200 rpm oluyor ama 1800 rpm sorun çıkartacak bir değer değil. Sadece ses çıkarabilir biraz.

Hocam aslında normalin bi tık üstü 70 falan daha okey ama ben şahsen kartımı daha serin çalışmasını istiyorum msi afterburner ile undervolt et kartı 65 lere rahat düşer

Hocam aslında normalin bi tık üstü 70 falan daha okey ama ben şahsen kartımı daha serin çalışmasını istiyorum msi afterburner ile undervolt et kartı 65 lere rahat düşer
Hocam undervolt nedir ? Bende ısı sorunu yaşıyorum. Fifa 22 medium ayarlarda 70i görüyor. Açabilir misiniz rica etsem biraz ?

Merhaba kartım MSI RTX 3070 Ti Gaming X Trio ayrıca hocam undervolt yapmanın karta bir zararı olur mu?

Merhaba kartım MSI RTX 3070 Ti Gaming X Trio ayrıca hocam undervolt yapmanın karta bir zararı olur mu?

Gaming X Trio taş gibi kart, undervolta pek gerek yok. Kasanın önü mesh mi? Ayrıca kış dolayısıyla odada kullanılan ısıtıcının kasaya direkt olarak önden ısı gönderme durumu var mı? Yani kasa etrafı ısı kaç derecedir tahmini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…