3070 için monitör tercihi

O laptopu sattım bile üstad .
Sizde 2k öneriyorsunuz demek hmm bütçeyi biraz zorlamak gerek o halde. Bir daha mı sistem toplayacağız

Hdr 10 ve ıps panel i boşver direk 2k diyorsunuz yani?

Ben de 2K ya geç diyorum. Çünkü 1080p çözünürlükte hem yüksek FPS hem de HDR aynı anda kullanılamayabilir. Bunun için hem monitörün hem de kablonun buna destek vermesi gerekir. Bu pazarlama tekniğini iyi kullanıyorlar.

Teşekkürler cevabınız için 2k monitör araştırmaya başladım şuanda

Teşekkürler cevabınız için 2k monitör araştırmaya başladım şuanda

Bütçeyi arttırmaya çalışın ve Gigabyte markasının HBR 3 destekli monitörünü alın derim. Anladığım kadarıyla böyle görselliğe önem veriyorsun. Hem HDR hem 2K hem 10 bit renk derinliğini hem de 165Hz hızı aynı anda kullanabilmene olanak tanıyacak bir monitördür. Sitesine girin göreceksiniz. Şimdi aklıma gelmedi model nunarası ama Technopat da incelemişti bu monitörü.

Yakın zaman içerisinde ben de böyle bir sistem toplayacağım. RTX 3070'in piyasaya çıkmasını bekliyorum.

Gigabyte AORUS 27" CV27Q 165Hz 1ms 2XHDMI DP QHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA bunu diyorsunuz sanırım ama bu ekran kartı fiyatı hocam. 3070 e büyük bütçe ayıracağımdan dolayı bunu alabilmem pek mümkünse değil gibi :/ ama çok güzel monitörmüş.

Anladım çok teşekkürler.

Evet genelde fiyat bandı bu şekilde. Bu monitörü de düşünüyorum 2K'da karar kılarsam.

Ben de 3070 3600 alacağım yanında bu monitörü de alacağim Free Sync destekliyor. Yaninda DP kablosu yolluyorlar NVIDIA ekran karti ile ekran yirtilmasi yasanmaz diye alacagim.

Bunu önerebilirim özelliklerine göre çok iyi fiyat bence.
-2K çözünürlük 165Hz 1ms Curved 27" e daha ne?

Dostum bence muadillerine göre f/p ürünü olarak daha önde gördüğüm bi monitör 27" Excalibur Gaming Monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…