Hocam kumar olduğunun bende farkındayımda, sizce alınır mı? Riske değer mi yani. 8000 Tl normal mi?
Hocam kumar olduğunun bende farkındayımda, sizce alınır mı? Riske değer mi yani. 8000 TL normal mi?
Onuda düşündüm ama 7900xt 30 bin Tl gibi bir fiyata sahip. Onu alacağıma ilerleyen dönemlerde 4070 ti super alırım diyorum. Ama 7900xt daha uygun fiyatlı var ise link atabilirsiniz.Normal bence. Ama 3090larda cok mining gecmisi oluyor. Ben pek tercih etmezdim sanirim. Amd'ye yonelinebilir, 7900xt alirsin onun yerine elindekini satip. Su aralar fiyatlari da dusuyor biraz.
Bozuk çıkma ihtimali zor hocam, aynı bölgede oturuyoruz. Test edipte alırım, kargo ile almam.3070'in var her şey normal. Kartını verdin 8000 TL verdin 3090 aldın. 3090 bozuk çıktı, 8000 TL gitti 3070'in gitti.
Merhaba arkadaşlar, elimde RTX 3070 Gigabyte Gaming OC ekran kartı bulunmakta, 3090 PNY marka ekran kartı ile takas etmek istedim. Karşı taraf üzerine 8000 TL gibi fark istedi sizce değer mi? 2 ürününde garantisi yoktur.
Hocam 4060ti ekran kartı almak saçma geliyor bana. Benim kartımla aynı güçte zaten.Size tavsiyem pek piyasayı bilmiyorum da 3070 ekran kartını satıp bütçe varsa sıfır 4060 ekran kartı ya da 4060 Ti alabilirsiniz takas biraz riskli olur.
Hocam 4060 Ti ekran kartı almak saçma geliyor bana. Benim kartımla aynı güçte zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.