3070 NVIDIA ayarları nasıl olmalı?

Rehberime bakabilirsin.

Rehberime bakabilirsin.
Teşekkür ederim, sanırım anlıyorsunuz bu işlerden. Size bir sorunumla ilgili danışsam yardımcı olabilir misiniz?

Tabii ki hocam bunun için buradayım zaten.
Sağolun hocam. Benim sorunum şu: Yeni PC aldım fakat performansı istediğim gibi değil. 3070'li bir sistem aldım. GOW oynuyorum izlediğim videolarda millet cayır cayır 110 120 fpslerde Ultra 2K'da oynuyor. Ben 1080p Ultrada 70 80'e kadar fps drop yiyorum. %0.1'im 1'lere 5'lere düştüğü yerler oluyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Sağ olun hocam. Benim sorunum şu: Yeni PC aldım fakat performansı istediğim gibi değil. 3070'li bir sistem aldım. GoW oynuyorum izlediğim videolarda millet cayır cayır 110 120 FPS'lerde Ultra 2K'da oynuyor. Ben 1080p ultrada 70 80'e kadar FPS düşmesi yiyorum. %0.1'im 1'lere 5'lere düştüğü yerler oluyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

İşlemciniz darboğaza sebep oluyor olabilir, işlemcinizi yazarsanız bakabilirim. Sıcaklıktan dolayı frekanslar düşuyor olabilir. O kadar düşüş olması çok ilginç ama işletim sisteminde de bir sorun olabilir. Attığım rehbere bir göz atabilirsin yapabildiğin kadar.

İşlemciniz darboğaza sebep oluyor olabilir, işlemcinizi yazarsanız bakabilirim. Sıcaklıktan dolayı frekanslar düşuyor olabilir. O kadar düşüş olması çok ilginç ama işletim sisteminde de bir sorun olabilir. Attığım rehbere bir göz atabilirsin yapabildiğin kadar.
İşlemcime extra olarak soğutucu aldım. R5 5600'ün fanının yetmediğini bildiğim için. Ekran kartım GOW'da (Ultra-High karışık) 75 dereceyi hiç geçmedi. İşlemcimde 60-65 arası, daha yukarı çıkmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı