A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Ekim 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şekildeki videoda gösterdim. Çözümü ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2022
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şekildeki videoda gösterdim. Çözümü ne olabilir?
Çözüm cekicek 23 Ekim 2022 Abdullah_Kadir dedi: IPS glow kamerada çok çıkıyor gündelik kullanımda beni etkilemiyor. BIOS'tan Fast Boost kısmını göremedim. Genişletmek için tıkla... BIOS kısmına gel orada görüceksin enabled yap sonra F10 enter.
Abdullah_Kadir dedi: IPS glow kamerada çok çıkıyor gündelik kullanımda beni etkilemiyor. BIOS'tan Fast Boost kısmını göremedim. Genişletmek için tıkla... BIOS kısmına gel orada görüceksin enabled yap sonra F10 enter.
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #2 Abdullah_Kadir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şekildeki videoda gösterdim. Çözümü ne olabilir? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Fast boot açmayı dener misiniz ve monitörde aşırı derecede ışık sızması var yeni aldıysanız iade edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Abdullah_Kadir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şekildeki videoda gösterdim. Çözümü ne olabilir? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Fast boot açmayı dener misiniz ve monitörde aşırı derecede ışık sızması var yeni aldıysanız iade edebilirsiniz.
KS KS A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Ekim 2022 #3 cekicek dedi: BIOS'tan Fast boot açmayı dener misiniz ve monitörde aşırı derecede ışık sızması var yeni aldıysanız iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... IPS Glow kamerada çok çıkıyor gündelik kullanımda beni etkilemiyor. BIOS'tan Fast Boost kısmını göremedim. Artı 0 Eksi
cekicek dedi: BIOS'tan Fast boot açmayı dener misiniz ve monitörde aşırı derecede ışık sızması var yeni aldıysanız iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... IPS Glow kamerada çok çıkıyor gündelik kullanımda beni etkilemiyor. BIOS'tan Fast Boost kısmını göremedim.
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #4 Abdullah_Kadir dedi: IPS glow kamerada çok çıkıyor gündelik kullanımda beni etkilemiyor. BIOS'tan Fast Boost kısmını göremedim. Genişletmek için tıkla... BIOS kısmına gel orada görüceksin enabled yap sonra F10 enter. Artı 0 Eksi Çözüm
Abdullah_Kadir dedi: IPS glow kamerada çok çıkıyor gündelik kullanımda beni etkilemiyor. BIOS'tan Fast Boost kısmını göremedim. Genişletmek için tıkla... BIOS kısmına gel orada görüceksin enabled yap sonra F10 enter.
KS KS A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Ekim 2022 #5 cekicek dedi: BIOS kısmına gel orada görüceksin enabled yap sonra F10 enter. Genişletmek için tıkla... Eyvallah halloldu. Artı 0 Eksi
cekicek dedi: BIOS kısmına gel orada görüceksin enabled yap sonra F10 enter. Genişletmek için tıkla... Eyvallah halloldu.