Merhabalar, ~20K ₺ bütçeli ve beyaz renk ağırlıklı bir sistem topluyorum. Ekran kartı haricindeki tüm parçaları Vatan Bilgisayar'dan edineceğim. Ben hikaye odaklı tek kişilik oyunlar, strateji ve menajerlik oyunları oynayan biriyim. Bir yandan da mesleğim gereği bu bilgisayarı evde iş istasyonu olarak kullanacağım.
Kuracağım bu bilgisayarı zamanına göre minör (belki bellek artırma) güncellemeler dışında kafam rahat bir şekilde ~3 sene kadar kullanma beklentim var.
Oluşturduğum sistemi yukarıda sıraladım, ekran kartı ve kasa haricindeki bileşenleri güncelleyebilirim. Yukarıda belirttiğim beklentilerim doğrultusunda önerileriniz olur mu?
Sinerji Freya Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Anakartı ROG B550-E yapın, RAM'i HyperX Fury 3600MHz RGB yapın, SSD'yi 1TB A2000 yapın, PSU'yu Corsair 750W tx-m 80+ Gold yapın. 19000 TL oldu. Kasa hava akışı iyi ama kararımdan vazgeçmem diyorsanız.
Merhabalar, ~20K ₺ bütçeli ve beyaz renk ağırlıklı bir sistem topluyorum. Ekran kartı haricindeki tüm parçaları Vatan Bilgisayar'dan edineceğim. Ben hikaye odaklı tek kişilik oyunlar, strateji ve menajerlik oyunları oynayan biriyim. Bir yandan da mesleğim gereği bu bilgisayarı evde iş istasyonu olarak kullanacağım.
Kuracağım bu bilgisayarı zamanına göre minör (belki bellek artırma) güncellemeler dışında kafam rahat bir şekilde ~3 sene kadar kullanma beklentim var.
Oluşturduğum sistemi yukarıda sıraladım, ekran kartı ve kasa haricindeki bileşenleri güncelleyebilirim. Yukarıda belirttiğim beklentilerim doğrultusunda önerileriniz olur mu?
Ekran kartı dahil hocam. Şu şekilde ifade edeyim, ekran kartı haricinde 10-12K bandında gidip gelebilirim ve size yazdığım ürünlerin standartlarından çok da fazla uzaklaşmak istemiyorum. oguzkagan055 hocamın belirttiği anakart çok hoşuma gitti beyaz renk beklentim için.
İşlemcide Ryzen 7 5800X seviyesini görmek gerekir mi sizce? Öyle olunca sınırlarımı fazlaca aşmış olacağım çünkü :/
Önerisi olan var mıdır? İşlemciyi Ryzen 7 5800X olarak güncellemek aradaki fiyat farkına değer mi acaba?