3070 sistemde ekran kartı görünmüyor

Furkanflexs

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem aldım ve içerisinde 3070 ekran kartı var. Monitör olarak 280 Hz ASUS aldım. Fakat kutudan çıkan Display Port kablosunu taktıgım halde bir türlü ekran çalışmadı ve HDMI ile çalıştırmak zorunda kaldım. Ayarlara baktım ve ekran kartım görünmüyor bu sorunları nasıl hallederim? Monitörüm de 64 Hz'de kaldı şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia' ın sitesinden driver indirmen gerek

Driver kurulumu yapmanız lazım.

Ben yarın sabah ancak müsait olacağım ve driverları dediginiz gibi kuracağım fakat displayport algılamama sebebi de ekran kartı driverına mı bağlıdır ?

Ben yarın sabah ancak müsait olacağım ve driverları dediginiz gibi kuracağım fakat Display Port algılamama sebebi de ekran kartı driverına mı bağlıdır?

Monitörün menüsünden Input Select başlığı altında Display Port'u seçin. Ama bunu driver kurduktan sonra yapın, kendimden biliyorum driver kurmadan Display Port seçtiğimde "Display Port no Signal" hatası veriyordu. Driver kurup yaptıktan sonra olmuştu.

Teşekkür ederim. Bu driver ekran kartı driverları dimi başka herhangi bir sorun yok? Ben çünkü dediginiz gibi displayport seçeneğini seçtiğimde bu uyarıyı verdi işletim sistemini kurmak için hdmi kablosu ile bağlantı kurdum ve öyle yükledim.

Evet bendeki sürecin aynısı. Sadece ekran kartı Driver'ını yükleyin ilk etapta. Sonrasında mönitör menüsünden Input Select>Display Port seçin. Chipset Driver falan yüklersiniz daha sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…