Hayır, elimdeki sistemi upgrade ediyorum. 3000 Mhz çok sorun yaratır mı?Hazır sistem mi? Ryzen sistemde 3000 MHz RAM iyi olmaz. 3600 seçeneğin varsa 3600 yap.
Elinde varsa yenisini alacak kadar önemli değil.Hayır, elimdeki sistemi upgrade ediyorum. 3000 Mhz çok sorun yaratır mı?
Hayır, elimdeki sistemi upgrade ediyorum. 3000 MHz çok sorun yaratır mı?
Dün aldım 3070 ti’yi, 10400F ile 1080p’de denedim. Tek kelimeyle rezaletti. %60 civarı kullanılıyor kart. İş başa düştü mecbur anakart, işlemci, belki de ramleri değişeceğim. Üstüne bir de monitör değiştirmek iyice masraf olacak. Anakart, işlemci, ram değiştirince sorun çözülür diye umuyorum.Benim niyetim de 5600x e geçmek. Ancak 1080p değil de 2K ve üzeri olarak düşünülmeli. Şimdilik 1700x ile beslemeye çalışan bir kullanıcı olarak söylüyorum 2k nın altında saçmasapan işler yapıyor kart. 2K'yı geçtiğiniz takdirde problemsiz bir şekilde sadece RDR2 ve Forza Horizon da Gpu kullanımınım %85-90 lara çıktığını gördüm. Özellikle Modern Warfare, Squad, Insurgency Sandstorm gibi oyunlarda 2K üzerinde bile anlamsız anılar yaşatıyor maalesef.![]()
DSR kullanarak Gpu kullanımını arttırabilirsiniz belki. İşe yararsa monitör için bir süre daha bekleyebilirsiniz en azından. Ben de anakart ve işlemci değiştirerek başlayacağım. En zor kısmı kartı bulmaktıDün aldım 3070 ti’yi, 10400F ile 1080p’de denedim. Tek kelimeyle rezaletti. %60 civarı kullanılıyor kart. İş başa düştü mecbur anakart, işlemci, belki de ramleri değişeceğim. Üstüne bir de monitör değiştirmek iyice masraf olacak. Anakart, işlemci, ram değiştirince sorun çözülür diye umuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.