3070 Ti Aorus Master alınır mı?

Aynı fiyattalar? Siz neden hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Gönderen Amazon Amazoooon. Satıcı göndermiyor. Garanti süresi sabit. Üf kaçıncıya aynı şey yazılıyor.

Amazon Almanya satıyor yalnız . Az satıcıya dikkat mi etsek?

Ah. Anlamıyorum nereye bakıyorsun? Nasıl aynı fiyattalar 4 bin tl daha ucuz.
Amazon Almanya satıyor yalnız . Az satıcıya dikkat mi etsek?
Amazonun bütün satıcıları aynı sayılıyor. Amerika ve doğu hariç.

Ah. Anlamıyorum nereye bakıyorsun? Nasıl aynı fiyattalar 4 bin TL daha ucuz.

Amazon'un bütün satıcıları aynı sayılıyor. Amerika ve doğu hariç.

Ürün yurt dışı gönderimli ve 1 yıl garantili. Adamalr uyarı bile eklemiş: Türkiye dışından gelen uluslararası ürünler yerel ürünlerden farklı olabilir.

Ah. Anlamıyorum nereye bakıyorsun? Nasıl aynı fiyattalar 4 bin tl daha ucuz.
Attığın 3070Ti da 10.000TL, konu sahibinin dediği 3070Ti da 10.000TL? Doğru yere baktığına ve doğru okuduğuna emin misin? Bir de 4000TL daha ucuz diyorsun. Hala neyi savunuyorsun anlamış değilim.

Yani iyi fiyat ama bence birazda bekleyin derim fiyatlar düşmeye başladı ağustos ayında daha da düşebilir.

Beyler, Amazon.com.tr’den aldığınız ürünler Amazon.com.tr garantilidir. Daha önce çok alışveriş yaptım, Gönderenin önemi yok, bunu kendi müşteri hizmetleri de söylüyor. 4 yıl Gigabyte Garantil. Yeter ki com.tr’den al.
Konu sahibinin ne dediğini tam okur musun? "Bu ürünün aynısını 10.000TL'ye buldum" demiş konu sahibi.
6900XT’de sıkıntılı bi durum çıktı sanırım o yüzden onu almayabilirim, bugün ki görüşmem de kendisine pek bi güvenemedim.
Amazon’da görmüştüm ben de geri bulamayınca Sinerji linkini attım. Bahsettiğim kart Amazon.com.tr’de ki arkadaşında bahsettiği kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…