Weyoliga Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 147 12 Şubat 2023 #11 https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3268-2kpc-mhd-32-2k-1ms-144hz-freesync-premium-g-sync-1500r-curved-gaming-monitor-pm-HBC00000RYZBY Hocam bu sizi üzmez ama yine de 144 Hz az gelir ama bakabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3268-2kpc-mhd-32-2k-1ms-144hz-freesync-premium-g-sync-1500r-curved-gaming-monitor-pm-HBC00000RYZBY Hocam bu sizi üzmez ama yine de 144 Hz az gelir ama bakabilirsiniz.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 12 Şubat 2023 #12 berkayorhan39 dedi: Şu an sahip olduğum sistemi yorum olarak attım. Sadece monitörüm yok onun için tavsiye istiyorum sistem değiştirme şansım yok. 16 GB. Genişletmek için tıkla... Keşke sistem alırken sorsaydınız buraya 2K monitörde kararlıysanız @Saint Lucia hocam yardımcı olabilir.
berkayorhan39 dedi: Şu an sahip olduğum sistemi yorum olarak attım. Sadece monitörüm yok onun için tavsiye istiyorum sistem değiştirme şansım yok. 16 GB. Genişletmek için tıkla... Keşke sistem alırken sorsaydınız buraya 2K monitörde kararlıysanız @Saint Lucia hocam yardımcı olabilir.
B berkayorhan39 Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #13 Weyoliga dedi: https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3268-2kpc-mhd-32-2k-1ms-144hz-freesync-premium-g-sync-1500r-curved-gaming-monitor-pm-HBC00000RYZBY Hocam bu sizi üzmez ama yine de 144 Hz az gelir ama bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternette okuduğum konularda IPS panelin daha net görüntü sağladığını gördüm siz ne düşünüyorsunuz?
Weyoliga dedi: https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3268-2kpc-mhd-32-2k-1ms-144hz-freesync-premium-g-sync-1500r-curved-gaming-monitor-pm-HBC00000RYZBY Hocam bu sizi üzmez ama yine de 144 Hz az gelir ama bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternette okuduğum konularda IPS panelin daha net görüntü sağladığını gördüm siz ne düşünüyorsunuz?
K KBL Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #14 Sisteminden bahseder misin? @berkayorhan39 berkayorhan39 dedi: İnternette okuduğum konularda IPS panelin daha net görüntü sağladığını gördüm siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gönderdiğime bak o IPS. Oyun oynarken FPS oyunlarında örnek olarak kaç FPS alıyorsun ona göre monitör seçelim.
Sisteminden bahseder misin? @berkayorhan39 berkayorhan39 dedi: İnternette okuduğum konularda IPS panelin daha net görüntü sağladığını gördüm siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gönderdiğime bak o IPS. Oyun oynarken FPS oyunlarında örnek olarak kaç FPS alıyorsun ona göre monitör seçelim.
Weyoliga Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 147 12 Şubat 2023 #15 berkayorhan39 dedi: İnternette okuduğum konularda IPS panelin daha net görüntü sağladığını gördüm siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyun oynadığınız düşünerek VA panel attım oyunlarda daha iyi olur.
berkayorhan39 dedi: İnternette okuduğum konularda IPS panelin daha net görüntü sağladığını gördüm siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyun oynadığınız düşünerek VA panel attım oyunlarda daha iyi olur.
B berkayorhan39 Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #16 KBL dedi: Sisteminden bahseder misin? @berkayorhan39 Gönderdiğime bak o IPS. Oyun oynarken FPS oyunlarında örnek olarak kaç FPS alıyorsun ona göre monitör seçelim. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarınla pek bir bağım olduğunu söyleyemiceğim o yüzden FPS testini yapmadım. Weyoliga dedi: Oyun oynadığınız düşünerek VA panel attım oyunlarda daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... İnç olarak çok fazla değil mi? Genellikle League of Legends ve singleplayer oyunlar oynuyorum.
KBL dedi: Sisteminden bahseder misin? @berkayorhan39 Gönderdiğime bak o IPS. Oyun oynarken FPS oyunlarında örnek olarak kaç FPS alıyorsun ona göre monitör seçelim. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarınla pek bir bağım olduğunu söyleyemiceğim o yüzden FPS testini yapmadım. Weyoliga dedi: Oyun oynadığınız düşünerek VA panel attım oyunlarda daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... İnç olarak çok fazla değil mi? Genellikle League of Legends ve singleplayer oyunlar oynuyorum.
Weyoliga Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 147 12 Şubat 2023 #17 Bir arkadaş IPS'e uzun süre bakınca gözünün acıdığını söylemiş. Dosya Ekleri resim_2023-02-12_130908586.png 3,3 KB · Görüntüleme: 35
K KBL Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #18 berkayorhan39 dedi: FPS oyunlarınla pek bir bağım olduğunu söyleyemiceğim o yüzden FPS testini yapmadım. İnç olarak çok fazla değil mi? Genellikle League of Legends ve singleplayer oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman 60 Hz monitör yeterli olacaktır. Bence 27 inç almalısın. IPS seç. Kontrastı yüksek olsun. Yeterli olur senin için film, dizi ya da iş için. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2023
berkayorhan39 dedi: FPS oyunlarınla pek bir bağım olduğunu söyleyemiceğim o yüzden FPS testini yapmadım. İnç olarak çok fazla değil mi? Genellikle League of Legends ve singleplayer oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman 60 Hz monitör yeterli olacaktır. Bence 27 inç almalısın. IPS seç. Kontrastı yüksek olsun. Yeterli olur senin için film, dizi ya da iş için.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 12 Şubat 2023 #19 Weyoliga dedi: Bir arkadaş IPS'e uzun süre bakınca gözünün acıdığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Doğuştan göz rahatsızlığı vardır normal bir insanda böyle bir durum olmaz. Günde 10 saat IPS ekran başındayım ben
Weyoliga dedi: Bir arkadaş IPS'e uzun süre bakınca gözünün acıdığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Doğuştan göz rahatsızlığı vardır normal bir insanda böyle bir durum olmaz. Günde 10 saat IPS ekran başındayım ben
K KBL Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #20 Weyoliga dedi: Bir arkadaş IPS'e uzun süre bakınca gözünün acıdığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Evet va panel tercih edilebilir. Parlaklık kısmalı o arkadaş bence.
Weyoliga dedi: Bir arkadaş IPS'e uzun süre bakınca gözünün acıdığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Evet va panel tercih edilebilir. Parlaklık kısmalı o arkadaş bence.