PatricBateman
Decapat
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıldır kullanmakta olduğum NVIDIA RTX 3070 Ti ekran kartım ile uyumlu, yüksek performanslı bir monitör arayışındayım. Şu anda üç model arasında kaldım. Ve bu modellerin her birinin avantajlarını ve dezavantajlarını değerlendirmek istiyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim!
1. MSI MAG 274QRFW 27"
2. LG UltraGear 32GP750-B 32"
3. Dell Alienware AW2724DM 27"
www.gaming.gen.tr
sonuç ve karar: RTX 3070 Ti ekran kartım ile uyumlu olan ve genel oyun deneyimini en iyi şekilde sunacak monitörü seçmeye çalışıyorum. Bu modeller arasında en çok hangisinin oyun performansında fark yaratacağını, ayrıca günlük kullanım ve multimedya deneyimi açısından da avantajlı olanını merak ediyorum.
Bana öneriniz nedir? Aralarında fiyat/performans açısından en iyi seçim hangisi olabilir?
Teşekkürler!
Yaklaşık 1 yıldır kullanmakta olduğum NVIDIA RTX 3070 Ti ekran kartım ile uyumlu, yüksek performanslı bir monitör arayışındayım. Şu anda üç model arasında kaldım. Ve bu modellerin her birinin avantajlarını ve dezavantajlarını değerlendirmek istiyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim!
1. MSI MAG 274QRFW 27"
- ekran boyutu ve çözünürlük: 27 inç, 2560x1440 çözünürlük.
- panel türü: IPS.
- yenileme hızı: 165Hz.
- tepki süresi: 1ms.
- G-Sync desteği: Var.
- HDR: Var.
- diğer özellikler: Düşük mavi ışık, ergonomik tasarım, geniş renk gamı.

2. LG UltraGear 32GP750-B 32"
- ekran boyutu ve çözünürlük: 32 inç, 2560x1440 çözünürlük.
- yenileme hızı: 165Hz.
- diğer özellikler: Geniş ekran, ince çerçeveler, ergonomik ayar seçenekleri.
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
3. Dell Alienware AW2724DM 27"
- ekran boyutu ve çözünürlük: 27 inç, 2560x1440 çözünürlük.
- yenileme hızı: 280Hz.
- diğer özellikler: Alienware tasarımı, çok düşük input lag, çok yüksek yenileme hızı.

Dell Alienware AW2724DM 27 inç Gaming Monitör
Geniş görüş açılarında keskin ve ayrıntılı görüntüler sunan 27 inç QHD ekranda her oyun dünyasını daha fazla görün.

sonuç ve karar: RTX 3070 Ti ekran kartım ile uyumlu olan ve genel oyun deneyimini en iyi şekilde sunacak monitörü seçmeye çalışıyorum. Bu modeller arasında en çok hangisinin oyun performansında fark yaratacağını, ayrıca günlük kullanım ve multimedya deneyimi açısından da avantajlı olanını merak ediyorum.
Bana öneriniz nedir? Aralarında fiyat/performans açısından en iyi seçim hangisi olabilir?
Teşekkürler!