Aksmaaa Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #11 Emirizmir dedi: Mining yapmayacaksan bir etkisi yok. Mining yaparken kazım hızı düşer LHR kartlarda. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Emirizmir dedi: Mining yapmayacaksan bir etkisi yok. Mining yaparken kazım hızı düşer LHR kartlarda. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2022 #12 Aksmaaa dedi: Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkürler 2 günde 3 uyarı yedim o yüzden yazamadim kimseye cevap ancak ekran kartının PNY olması herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? @messinicocugu Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hocam soğutmasıda yeterli kartın şu an çok ucuz zaten alın geçin.
Aksmaaa dedi: Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkürler 2 günde 3 uyarı yedim o yüzden yazamadim kimseye cevap ancak ekran kartının PNY olması herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? @messinicocugu Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hocam soğutmasıda yeterli kartın şu an çok ucuz zaten alın geçin.
Aksmaaa Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #13 messinicocugu dedi: Sorun olmaz hocam soğutmasıda yeterli kartın şu an çok ucuz zaten alın geçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
messinicocugu dedi: Sorun olmaz hocam soğutmasıda yeterli kartın şu an çok ucuz zaten alın geçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler