3070 Ti R5 5600X oyunlarda joystick hareket ettirildiğinde görüntü bozuluyor

krkssemre

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 3070Tİ
CPU: RYZEN 5 5600X
RAM: Corsair Vengeance 16 GB
A520MK V2
RAM
16
Ekran kartı
3070 Ti
İşlemci
R5 5600X
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bunun sebebi ne olabilir? Joyistiği yavaş şekilde hareket ettirince anlatamayacağım şekilde gariplik oluyor. Bunu tüm oyunlarda yaşıyorum. Videoda göründüğünden daha kötü. Monitörden şüpheleniyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundaki motion blurdan kaynaklıdır işlemci ve ekran kartındaki yük %100 ise işlemci sıkıntı çekiyor olabilir. Ayarları kismayı deneyin sorun çözülecektir.

Oyundaki Motion blurdan kaynaklıdır işlemci ve ekran kartındaki yük %100 ise işlemci sıkıntı çekiyor olabilir. Ayarları kismayı deneyin sorun çözülecektir.

Blur kapalı 1080p Ultra ayarlarda oynuyorum zaten istesem de kartı 100 kullanamam çıtırdan darboğaz oluyor.

Oyundayken işlemci ve ekran kartı sıcaklığına göz atmanızda fayda var.

Blur kapalı 1080p Ultra ayarlarda oynuyorum zaten istesem de kartı 100 kullanamam çıtırdan darboğaz oluyor.

Büyük ihtimalle sadece sıcaklıktan dolayı veya işlemcinin overclocku açık değilse hızı yetmiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…