3070 Ti sistem nasıldır?

PSU'su bana aşırı düşük geldi. Bilemedim sonuçta toplama kasa değil hazır kasa. Onu düşünmüşlerdir. Nette baktığımda 850W önerilen denilmiş 3070 Ti kasa için. PSU haricinde kasa tipi hakkında bilgi yok. İsimlerini unuttum bayağıdır düşünüyorum hatırlayamadım adını ama fan tipine göre kasa isimleri var. O tipe göre seçmek önemli ısınmaması için. Bu kasada 500GB SSD var yetersiz. Aşırı yetersiz hatta. Tavsiyem 1TB HDD ekletmen. Onun dışında kasa güzel duruyor.

PSU'su bana aşırı düşük geldi. Bilemedim sonuçta toplama kasa değil hazır kasa. Onu düşünmüşlerdir. Nette baktığımda 850W önerilen denilmiş 3070 Ti kasa için.

750W da yapılabilir PSU ama 650W da ucu ucuna yetiyor.

750W da yapılabilir PSU ama 650W da ucu ucuna yetiyor.

Nette böyle diyor. PSU işinden çok anlamam gerçi ama bende de 750W var. 3070 Ti kullanıyorum ben de. Ben sorun yaşamıyorum açıkçası. Ama 650 bilemedim. Bir yorum yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_14.png
    8,8 KB · Görüntüleme: 32
Hocam yeterli olur mu? Sokette de sıkıntı çıkmaz değil mi?

Hocam PSU yükseltebilirim sıkıntı yok. Neye yükselteyim? Arıca RAM de yükseltebilirim.

16 GB RAM yeterli. Ekstra para harcarım sorun değil diyorsan ilave 1TB SSD taktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…