3070 Ti Sistem Toplama

Makaleler
3
Yer
Kadıköy
Daha fazla  

Fena değil fiyatına göre makul.

Hocam belki benim konumu görmüşsündür. Gaming.gen.tr yi satış sonrası destek kötü diye vazgeçmiştim. Fakat son anda karar değiştirdim bir daha bu fiyata bulamayacağımı düşündüğümden dolayı ve aldım. Çok memnunum herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Sadece stock CPU soğutucusu memnun etmedi. BF2042 de 100 dereceyi gordu. BF5'te de aynı şekilde. Bunun hakkında konu açacaktım fakat bazı videoları inceledim stok soğutucu ile alakalı benzer sorunları yaşadıklarını gördüm. Bundan dolayı alacaksan CPU soğutucu gerekeceğini düşünüyorum. Ben de idcooling SE 224XT alacağım sanırım sosyaldaki konuları bayağı okudum.

Zaten bu seviyede artık stok soğutucular yetmiyor. CPU üreticileri performansı yükseltirken soğutucuya dokunmuyorlar. Mesela ben 2600'den 5600'e geçtim. Soğutucuları tıpatıp aynı. Bence birkaç yıl içinde orta segment CPU'lar için stok soğutucu vermeyecekler. Bahsettiğiniz soğutucudan ben de aldım, kullanıyorum. 20 dereceye kadar düşüş sağladım.
Bence siz de böyle bir takviye yapmayı düşünün @Cozen24.

@xXenom şu an SE224XT 600 lira almışken daha çok performans veren bir kule tipi soğutucu alsam mı diye düşünüyorum da SE224XT öyle bir soğutucu ki kendinden fiyat olarak üstte olanları da geçiyor daha da çok performans alayim deyince fiyat sıvı soğutucu gibi oluyor

Bu sistemin toplandığı kasayı sevmiyorum. Recep hoca 3070 Ti sistem de bu kasayı kullanmıştı. Ekran kartını hafif yatırarak montaj ediyorsun. Benim hoşuma gitmedi. Gitmeyen taraf yarın bir gün başka bir ekran kartı veya piyasadaki en büyük ekran kartını montaj edeceksin sorun olabilir. Bunun dışında sistem gayet güzel sistem.

Görmemiştim hocam. Soğutucu olarak Asus Tuf LC240 eklemeyi düşünmüştüm sisteme.

Görmemiştim hocam. Soğutucu olarak ASUS TUF LC240 eklemeyi düşünmüştüm sisteme.

Performansını bilmiyorum ama ben sıvı soğutmaları çok sevemedim. Uzun vadeli olduklarını düşünmüyorum. Orta ve alt sınıfta pompa sorunları oluyor. Zaten içinde özellikli bir sıvı olan bir ürünün uzun süre dayanması beklenilemez aynı arabalardaki soğutma suyunun ömrü olması ve pompalarının bozulabilmesi gibi. Ama kule tipi soğutucular öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…