40 FPS'in üstüne çıkınce ne olacak 150 veya 200 FPS olunca oyun uçuyor mu?
50 veya 60 FPS en son oyunlar için bile yeterli o karta boşa para vermişsin ben GTX 1660 Super ile her şey Full 40 FPS alıyorum.
50 veya 60 FPS en son oyunlar için bile yeterli o karta boşa para vermişsin ben GTX 1660 Super ile her şey Full 40 FPS alıyorum.
Aslında oyun bildiğin uçuyor evet, oyunun kasıyor gibi olmasını şahsen istemezdim. O karta boşa para verilmemiş, ortada bir sorun var. Çok daha yüksek fps alması gerekiyor bu kadar basit.
1050TI'ı olanlar bile kartını savunmak için 40FPS ile 150FPS arasındaki devasa farkı görmezden gelmek gibi saçma yollara başvurmuyor. Sizinki apayrı bir seviyeymiş.
Not: Youtubeden bakıp laf edeceksiniz eminim ama oyunda 40 saatim var + son gelen güncellemeden önceki haliyle oynamıştım. Şuan daha iyi durumdadır oyun.
Galiba Vega ekran kartını kullanıyorsunuz. 40FPS mümkün değil çünkü. "aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları>vega ekran kartına sağ tıklayın ve devre dışı bırakın."
Hocam ben 8 GB RAM GTX 1650 Ti ekran kartı ile orta ayarlarda 35-45 arası FPS alıyorum siz nasıl o cihazda benimle hemen hemen aynı değerleri alabiliyorsunuz? Acaba DLSS açmayı denediniz mi?