Çözüldü 3070 Ti Sistemden Kernel 41-63 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Afaki

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
3600 MHz CL19 Corsair
SSD veya HDD modeli
970 Evo plus
Ekran kartı
3070Ti Gaming X
Anakart
TUF B550 Pro Wi-Fi
İşlemci
AMD 5900X
Arkadaşlar aldığım hata bu. Hatayı sadece oyun oynarken alıyorum. Onun dışında yaptığım testlerde bir sorun yok. İşlemciyi de ekran kartını da FurMark ve PassMark ile test ettim 1 saati aşkın sürede. Bir hata vermedi fakat oyun oynarken 30-45 dakika aralığında 3 oldu bu hatayı veriyor. İlk ikisinde sadece oyun kapandı. Üçüncüde oyun dondu sesler takıldı ve reset attı. Görüşlerinizi bekliyorum. Sistem yeni. PSU MSI A850GF.

Çözüm
Hocam testi başlattım biraz uzun bir testmiş fakat şimdiden şöyle hatalar var.

Anamov, sorun RAM kaynaklı gibi görünüyor. Sadece bir hata bile hoş RAM'in arızalı olduğunu gösterir.

Testi istersen durdurabilirsin, testin 31%'inde daha sadece 50% pass oranı var. RAM değişimi şart.
Ramleri yeni almıştım gönderebilirim. Fakat cpu falan yazıyor cpu ile ilgili bir sorun yoktur değil mi?

RAM'leri yeni almıştım gönderebilirim. Fakat CPU falan yazıyor CPU ile ilgili bir sorun yoktur değil mi?

CPU kaynaklı değil, RAM kaynaklı hataları gösteriyor Memtest86.

RAM değişimi bu tabloya göre en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…