İyi akşamlar, ASUS TUF bileşenlerinden sistem toplamayı düşünüyorum. Acaba şu parçalara 750W PSU yeter mi? İleride ekran kartı ve işlemciye hız aşırtması yapabilirim onu da dikkate alırsanız memnun olurum.
R5 2600 - TUF 3070 Tİ OC - ROG Strix 750W kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. 750W yeterli olacaktır ancak attığınız güç kaynağı pek iyi değil. Aynı fiyata gold sertfikalı bir şeyler bulabilirsiniz.
850W 80+ Gold bir şey alırsanız da kesin yeterli olur zaten oc için de.
Rahatlıkla yetecektir. Ancak hazır sistem değilse o kasayı ve PSU'yu almanızı tavsiye etmem, özellikle kasa fiyatını hak etmiyor, bizzat kendim kullanıyorum. Bunlar ile değiştirilebilir:
En ucuz Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2K oynuyorum. Oyuna göre değişiyor. Forzada 100 FPS üzeri genelde yüzde 20'lik bir darboğaz yaşıyorum.
Ölçeklemesi olan oyunlarda ölçeği arttırıp yüzde 100 GPU kullanımına erişebiliyorum. BF5 - RDR2 gibi oyunlarda.
İyi akşamlar, ASUS TUF bileşenlerinden sistem toplamayı düşünüyorum. Acaba şu parçalara 750W PSU yeter mi? İleride ekran kartı ve işlemciye hız aşırtması yapabilirim onu da dikkate alırsanız memnun olurum.