3070 Ti sisteme HDD alınır mı?

Muratsb

Megapat
Daha fazla  
3070 Ti & 12400F oyun odaklı sistem satın aldım.
Fakat aldığım kampanya üzerinde 500 GB'lık M.2 SSD ile geliyordu.
Bütçem tamamen kısıtlandı.
Bir oyun olmuş artık günümüzde +80 - +90 GB üzerinde.
3 veya 4 oyun kursam tamamen yer kalmayacak Windows ve benim tüm belgelerim ile.
SSD fiyatları günümüzde 1TB artık 1.999.99₺'nin üstünde geziyor.
Bu bütçeyi sağlayamadığım için 1 TB harici hard disk almak sizce günümüz de mantıklı mı?

3 veya 4 oyun kursam tamamen yer kalmayacak Windows ve benim tüm belgelerim ile.
Bu bütçeyi sağlayamadığım için 1 TB harici hard disk almak sizce günümüz de mantıklı mı?

Güçlü bir HDD alın sıkıntı olmaz ayrıca hard disk almak neden mantıklı olmasınki güçlü bir tane alırsanız problem yaşamazsınız.

Alınır hocam. Ben de aynı fikirdeyim HDD alma konusunda.

Alınır. Önemli olan işletim sistemini SSD'ye kurmak bence. Ayrıca 500 GB SSD bile çok yeterli. Yer lazım diyorsanız alabilirsiniz ama o kadar GB oyun ne var ki? O kadar oyun oynuyor musunuz?
Hocam sadece GTA 5 ve RDR 2 indirdiğiniz zaman neredeyse 250 GB kadar yer kaplıyor ki sadece 2 oyun oynanmaz diye düşünüyorum.

Hocam ben de 1tb harddisk ve 500 gb ssd arasında kalmıştım. Evet oyunların çoğu 80 90 gb üstü ama hepsini aynı anda oynayacak mısınız? Mesela ben gow rdr2 fortnite valorant bioshock yükledim ve hala yer var ve oyunlar bana yetiyor tabii ben sadece oyun yükledim hiçbir dosyam yok ama hala oldukça yer var. Ssd pc ve oyunların açılma süresini aşırı düşüyor hele bazı yüksek sistemli oyunlarda ssd gerçekten fark ediyor. Bence 500 gb ssd ile başlayın sonra harici bir hdd veya 1tb ssd alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı