LATECHENS Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 389 Çözümler 8 3 Ağustos 2023 #1 Ekran kartına temas bile etmedim bir uyandım çalıştirayim dedim durum böyle, ekran kartı güç kablosu yerine oturtmayı denedim sorun yok, BIOS reset denedim değişen bir şey yok. Tak çıkar yaptım tozları temizledim yine aynı.
Ekran kartına temas bile etmedim bir uyandım çalıştirayim dedim durum böyle, ekran kartı güç kablosu yerine oturtmayı denedim sorun yok, BIOS reset denedim değişen bir şey yok. Tak çıkar yaptım tozları temizledim yine aynı.
anilkose Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 479 Çözümler 6 Yer TRABZON Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 3 Ağustos 2023 #2 kartı çıkartıp tekrar yerine oturtup deneyin. Kartı çıkartıp öyle boşken sistemi açmaya çalışın sistem tepki verirse, kartta problem olabilir.
kartı çıkartıp tekrar yerine oturtup deneyin. Kartı çıkartıp öyle boşken sistemi açmaya çalışın sistem tepki verirse, kartta problem olabilir.
LATECHENS Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 389 Çözümler 8 3 Ağustos 2023 #3 Çıkarıp takmayı denedim olmadı. Durduk yere ne olmuş olabilir ki.