3070 Ti undervolt nasıl yapılır?

irsuya

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba, INNO3D GeForce RTX 3070 Ti X3 OC 3070 Ti ekran kartım var. Ancak güç kaynağım yetersiz geldiği için ve kart biraz serin çalışsın diye UV yapmak istiyorum. MSI Afterburner indirdim ancak mantığı pek kavrayamadım. Nasıl yapabilirim?

Öncelikle Memory clock ve Core clock gibi değerleri kısıp MHz ayarlarıyla oynamanız gerekiyor.

Core clock -300, Memory Clock -300, aynı zamanda bunları yaptıktan sonra onaylıyorum ve Curve editor’de Voltage kısmında 850’yi 1800 MHz’e kadar getirip kaydediyorum. 2. Fotoğrafa bakarsanız alt kısımda (Voltage kısmı) üst kısıma doğru (Frequency kısmı) giden bir çizgi var. Bu çizgi Tam 850’nin oradan başlayıp düz gidiyor. Voltage’ı Frequency’de kendi kartınızda olması gereken yere çekip kaydedeceksiniz ve bu görüntü oluşacak. Frekans değerine göre değişebilir tabii. Bu benim kendi GTX 1080’im için yaptığım ayarlar, sizde düzgün çalışmayabilir. Kendi kartınıza uygun değerleri YouTube üzerinden bulup uygulayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…