3070 Ti ve 13600K sistem uyumlu mu?

Cigarette

Hectopat
Daha fazla  
Uçak mı kaldıracaksın o anakartla :D Kötü değil de abartı. B660 Mortar, (illa istiyorsan bir tık altı Z serisi alırsın) RAM'ler en az 3600 Mhz. SSD'yi KC3000 yapıp, artan parayla CPU'yu bir üstüne alabilirsin ya da cebinde bırakabilirsin.

Sistem guzel olmaya guzel ama acikcasi ben o fiyata gider 360mm Arctic LF II alirim kasa da tavana destekliyor zaten. 240mm icin fiyati bence cok fazla sirf pompa basligindan dolayi. PSU icin de 850W Hydro G Pro veya RM850 alirdim. Ikisi de attiginiz modelden ucuz. G Pro ile neredeyse 800 TL fark var hatta. Bir de son olarak ben 13600K'yi her ne kadar cok begensem de olu sokete bu kadar yatirim yapmazdim. Illa 13600K alacaksam da anakarti biraz daha ucuz tutardim. Son olarak SSD'yi de KC3000 veya Crucial P5 Plus alirdim.

MSI takıntısı var gibi görünüyor. İşlemci çok sırıttı bu listede. :) Şaka bir yana. Anakart olarak Asus daha iyi olur bence. MSI sağ gösterif soldan vurur. Kaliteli ürün satıyormuş havasında bir firma. Sorunlu parçaları anakarta montajlar.

Anakart olarak bunu alabilirsin bence. Bende 2 hafta önce aldım 13600KF ile kullanıyorum. İşlemci soğutucuyu da o fiyata 360mm alabilirdin ya da 2400'e Arctic Liquid Freezer II alabilirdin.

DDR4 sistem için gereksiz pahalı.
Böylece DDR5 sistem almış olursunuz en azından. Ayrıca Sıvı soğutma da gereksiz pahalı. İade etme seçeneğiniz varsa iade edip bunu alabilirsiniz.

Çoğu kişisel seçim arkadaşlar ben de biliyorum pahalı olduğunu.

Ayrıca hemen almayacağım indirim kovalıyorum en az 5-6k aşağı fiyatla alacağım sistemi.

Çoğu kişisel seçim arkadaşlar ben de biliyorum pahalı olduğunu.

Ayrıca hemen almayacağım indirim kovalıyorum en az 5-6k aşağı fiyatla alacağım sistemi.
Anladım ama yine de sırf MSI diye o SSD'yi almayın. Phison E16 kontrolcüsü iyi ama o fiyatı da hak eden bir parça değil kesinlikle. KC3000 çok daha kaliteli bir model. Bir de sistemi dediğim parçalar ile DDR5 yapmaya çalışın. Bu bütçede DDR4 almak biraz ölü yatırım oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı