3070 Ti ve 13600K sistem uyumlu mu?

Phison E16 kasayla birlikte gelen kontrolcü mü? Orayı anlayamadım.

Phison E16 kasayla birlikte gelen kontrolcü mü? Orayı anlayamadım.
MSI M470 SSD'nin kontrolcüsü. Kontrolcü ne kadar iyiyse SSD o kadar iyi çalışır. MSI SSD'de Phison E16 var. Biraz eski bir kontrolcü. Önerdiğim KC3000 ise çok daha güncel Phison E18 kontrolcü kullanıyor.

Ben
MSI M470 SSD'nin kontrolcüsü. Kontrolcü ne kadar iyiyse SSD o kadar iyi çalışır. MSI SSD'de Phison E16 var. Biraz eski bir kontrolcü. Önerdiğim KC3000 ise çok daha güncel Phison E18 kontrolcü kullanıyor.
KC3000 i 3.5 okuma 3 yazma olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş. Madem öyle SSD yi KC3000 ile değiştirebilirim. Peki başka.

MSI güç kaynağında ball bearing fan var. Yani yük altında ses yapma ihtimali var. Bunun dışında kaliteli bir model. FSP Hydro G Pro ise aynı kalitede ama hem daha ucuz hem de ball bearing fan kullanmıyor.

Onun dışında işlemci ekran kartı anakart uyumlu mu psu bu sistemi besleyebilir mi ?

PSU bu sisteme fazlasıyla yeterli. İşlemci ve anakart uyumlu ama böyle bir sistem için DDR4 almak biraz saçma olur. Önerdiğim parçalar ile 2000-2500 lira kurtarıp bu para ile DDR5 anakart ve RAM almak daha mantıklı.

Şuanlık DDR5 oyun için gereksiz geliyor bana.

Ya da belli olmaz düşünebilirim.

Son düzenleme:
Bende bu işlemci üzerine pc toplayacam araştırma yapıyorum ddr 4 olarak. Ddr 5 verimi nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…