3070 Ti ve i5 12400F sistemin ederi nedir?

MuratcanG

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi sizce ederi nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_0268.jpeg
    IMG_0268.jpeg
    603,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece kasa 19-23 bin arası bence monitörle beraber 5k fln artar ama 2. el için çok bilgili değilim ekran kartının durumu vs. onlarda önemli.

İtopya'dan aldım ve kutusu falan her şeyi duruyor daha ocakta falan aldım ve monitörde içinde dahil nasıl 25 k edebiliyor ki?

25k sadece kasa monitörüde sıfır fiyatından 500TL az eklersin.

İtopya'dan aldım ve kutusu falan her şeyi duruyor daha ocakta falan aldım ve monitörde içinde dahil nasıl 25 k edebiliyor ki?

Siz ne kadara aldınız mağazaga gidip toplattırdınız mı?

25k sadece kasa monitörüde sıfır fiyatından 500TL az eklersin.

Siz ne kadara aldınız mağazaga gidip toplattırdınız mı?
Ben 33 bin tl e aldım herşey beraber monitör falan ve şuan kutularıda duruyo daha 1 seneyi doldurmadı bile bu sene ocak şubat gibi falan almıştım

Peki bu kadar fiyatın düşmesi normal mi 1 sene olmadı 33'e aldığım bir şey nasıl 27'e gidiyor her şeye zam geliyor bir de yani bunun 27 bin olması garibime gitti.

Fiyatı düşmedi hocam siz fazlaya almışsınız 4070 R5 7500Fli sistem vardı 25k ya.

Peki bu kadar fiyatın düşmesi normal mi 1 sene olmadı 33'e aldığım bir şey nasıl 27'e gidiyor her şeye zam geliyor bir de yani bunun 27 bin olması garibime gitti.

Parçaları teker teker satmanız daha mantıklı olur bence ekran kartı hariç parçalar satılırmı bilmiyorum ama ekran kartı 8-10 bine gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı