3070 Ti ve Ryzen 5 5600 sistem için anakart önerisi

muntaro

Megapat
Bugün Ryzen 5 5600 tray olarak alıyorum, 3500TL'den. Şu anda siparişi vermek üzereyim. Elimde de Hyper 212 EVO soğutucu var. Uyumlu değil ise soğutucu da almam gerecek. Şimdi aşağıda yazdığım sisteme uygun güzel bir anakart lazım. Daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi bir durum söz konusu. Bütçeyi 10-12 bandına da çekebilirim ancak aradaki farka değecek bir kazancım olacaksa. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Sistem:
Aorus 3070 Ti Master.
MSI MAG 325cqrxf
2K monitör.
Carbide 400r.
RM850 80 Plus Gold.
Corsair 3000 MHz DDR4 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:

Not kısmına "Update the BIOS and send it over." yazın. BIOS Update yaparak göndereceklerdir.

Ek: Bütçeniz 10K ise bunu almayın. Aşağıda attığıma bakın derim.

Son düzenleme:
Ben de B550 chipset anakart bakıyorum. Boşta 5600X işlemcim var indirim bekliyorum. MSI B550-A Pro almayı düşünüyorum. ATX istiyorum. 10k ya anakarta gerek yok bence. DDR4 sistem zaten.

Hocam 10-12 bin sadece anakart için değil, işlemci ve anakart toplam bütçe. Doğru aktaramamış olabilirim bütçe konusunu. Bu arada değecek bir fark olursa Ryzen 5 5600'ü iptal edebilirim. Fiyat/Performans benim için önemli.

5500'ün fiyatı şu anda çok fazla. 5600 alın derim. Ayrıca önereceğim anakartı alacaksanız not kısmına "BIOS güncellemesi yapılsın." demeyi unutmayın.

Öneri;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…