3070 Ti Vision Sinerji bilgisayar'da neden ucuz?

MSI alsam sorun çıkar mı peki?

Hocam diğer parçaları almadıysanız 22kya 3070 Ti sistem var.

Hocam var biliyorumda anakart vs. kısıyorlar.

MSI alsam sorun çıkar mı peki.

Değişir hocam. Bende 1660 Super Ventus var MSI'ın aldığım güne lanet olsun. Ben 6900 XT öneriyorum. Hem kas gücü hem de uzun ömlürlülük açısından daha iyi ve VRAM avantajı var. Her modelde sorun riski vardır kimse garanti veremez.

Hocam az önce vision un testlerini izledim fazla ısınmıyor gibi zaten kasada 6 fan olacak fazla ısınır mı yine de.

Dosya Ekleri

• 54E1E7DB-AEB7-4EC5-980D-B4F70ED20425.png
    150,3 KB · Görüntüleme: 34
Hocam az önce vision un testlerini izledim fazla ısınmıyor gibi zaten kasada 6 fan olacak fazla ısınır mı yine de.

Hocam kasaya göre değişir tek etken fan sayısı değil. 3070 Ti 8 GB VRAM'i var ve ileride yetmeyecek. Fakat 6900 XT'nin 16 GB VRAM'i var. Hem daha iyi ve daha uzun ömürlü. İndirimle 15K'ya alabilirsiniz Gaming gecesinden.

Sinerjiden almanıza gerek yok hocam. İncehesapta gaming gecesinde 15k'ya düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…