2K monitor kullanıyorum. VRAM olarak takiliyorum genelde evet. 3080 Ti basamak olarak kullanacağım 4060 vs baktim karsilastirmalarina 3080 Ti bile daha iyi 4070 yukseltsem yine cebimden 15 20 bin bandinda para cikmasi gerekiyor.
O zaman 5K halledersen daha mantıklı olur bence sonuçta o kartı satarkende verdiğin 5K geri alacaksın. Bende 3080 Ti kullanıyorum hala çok güçlü bir kart tabii 2K için artık 12 GB da sorun olmaya başladı.
O zaman 5K halledersen daha mantıklı olur bence sonuçta o kartı satarkende verdiğin 5K geri alacaksın. Bende 3080 Ti kullanıyorum hala çok güçlü bir kart tabii 2K için artık 12 GB da sorun olmaya başladı.
Peki teşekkür ederim eger sende de 3080 Ti varsa FurMark testi sonucunu atabilir misin?
Karti satan kisiden test icin fotograf istedim degerler normal mi?
Paylastigim resme gore sonuclar normal mi acaba bir de aklima bir soru takildi FurMark'ta 1080p de benim kartim 10300 civari sonuç verirken 3080 Ti ekran kartinin 9800 kusurlerde puan varmesi normal mi? Son olarak FurMark testinde tam olarak neye bakilmasi gerekmektedir.
12 GB VRAM'li kartı alırsan, 1 yıla kalmaz yine masraf yapacaksın. Çünkü 2K da 12VRAM yetmiyor her şeyi fulleyince. 2K da artıkmin 20 VRAM olmalı. İleriye dönük düşünüyorum. 16 bile yetersiz.