3070 Ti'dan 3080'e geçilir mi?

theumtkyd

Hectopat
Herkese selam. Hemen konuya giriyorum. Vatan Bilgisayar'da ASUS ROG 3080 16.100 TL inanılmaz değil mi? Yakın zamanda yeni bir sistem alacağım. Onda 3070 Ti bulunuyor. Sizce fiyat farkı olmadan hatta 1000 TL kâr ederek 3070 Ti ekran kartını satıp bu 3080'i almak mantıklı olur mu/değer mi sizce?

Bu kartın stoğu bitti heralde sepete eklenmiyor diyorlardı.

Bu arada, kart güzel fakat EVA edition olması iyi. Evangelion animesini seven birisi olarak eğer sizde seviyorsanız alabilirsiniz. Koleksiyon değeri yüksek bir kart ayrıca.

RTX 3080'in stoklarda kalacağının garantisi var mı, kalsa bile 1000 TL fazla vererek sıfır ROG 3080 almak varken ikinci el 3070 Ti alan keriz nereden bulunacak?
İleride stok bitince falan satarım belki sıkıntı değil orası

Ben de gördüm dediğinizi sepete eklediğimde 32 bin TL gösteriyor demişlerdi ancak bilemedim yine de.Animeyle alakam yok ancak koleksiyon değeri yüksek olduğundan sonradan biraz daha pahalıya satılabilir :d

RTX 3080'in stoklarda kalacağının garantisi var mı, kalsa bile 1000 TL fazla vererek sıfır ROG 3080 almak varken ikinci el 3070 Ti alan keriz nereden bulunacak?
He üstelik 1000 TL fazla vererek değil az vererek 3080 alınıyor :d

Güzel tasarım. Madem kar edip alacaksın neden soruyorsun? Ayrıca mağazaya hücum etmen gerek.

Sana bol şans çünkü internet stokları bitti yarın öğlene kadar da mağaza stokları biter. Her mağazada olsa olsa 1-2 tane vardır bundan.
Malesef kaçırdık şimdi alamam zaten sistemi alınca alırdım o da 1-2 ay sonra alırım en erken Neyse üzülmeyelim zaten belki de göndermezlerdi.

Güzel tasarım. Madem kar edip alacaksın neden soruyorsun? Ayrıca mağazaya hücum etmen gerek.
Daha iyi mi ve ettiğim montaj zahmetine değecek kadar daha mı iyi diye sormuştum.Diğeri de Ti bir kart sonuçta pek anlamam bu kadar da.Zaten stok da bitmiş:d

Malesef kaçırdık şimdi alamam zaten sistemi alınca alırdım o da 1-2 ay sonra alırım en erken Neyse üzülmeyelim zaten belki de göndermezlerdi.

Bu indirim zaten şunun sonucu ise (1 haftalık konu) bu tarz indirimlerle daha sık karşılaşılabilir.

Kaçırmanıza üzüldüm gerek kartın kendisi gerek tasarımı aşırı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…