3070 Ti'ye darboğaz yapmayacak işlemci ve anakart önerisi

minifesat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar belirttiğim gibi cebi çok yakmayacak ve uyumlu bir şekilde entegre çalışacak işlemci önerisi bekliyorum şu anki işlemciye yüzde 50 civarı bir darboğaz yapıyor siteden araştırdığımda DDR3 olursa süper olur RAM derdine düşmem tek dileğim en azından GTA V'i 2K Ultra'da yüksek bir şekilde oynayabilmek. Şu anki işlemcim i74790 3.60 GHz, anakart H81M-K 2000 civarı bütçe var anakart için de aynı şekilde önerirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K çözünürlükte DDR3 bir sistem için anca 4790K alırsanız darboğazı minimuma indirebilirsiniz, fakat bir miktar illa ki olacaktır. Ona uygun bir Z97 Anakart da bulursunuz yine ikinci el olarak.

50 civarı darboğaz demişiniz. Nasıl anlıyorsunuz. Hangi programla.
bottleneck calculator yazarsan ilgili siteler çıkar. Ekran kartını, işlemcini seçiyosun sana tahmini bir rakam veriyor. Bana %2.5 darboğaz dediği zaman BF5 100FPS'de 30 FPS gibi akıyordu.

Arkadaşlar belirttiğim gibi cebi çok yakmayacak ve uyumlu bir şekilde entegre çalışacak işlemci önerisi bekliyorum şu anki işlemciye yüzde 50 civarı bir darboğaz yapıyor siteden araştırdığımda DDR3 olursa süper olur RAM derdine düşmem tek dileğim en azından GTA V'i 2K Ultra'da yüksek bir şekilde oynayabilmek. Şu anki işlemcim i74790 3.60 GHz, anakart H81M-K 2000 civarı bütçe var anakart için de aynı şekilde önerirseniz çok mutlu olurum.
DDR3 sisteme 3070ti mi?🤔 çekiliş falan kazanmış olmalısın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı