Dostlar selam. Elimde mining yapılmış bir 3070 var bununla güzel bir sistem kurmak istiyorum. Sistemin tüm parçalarını tek tek toplayacak vaktim yok o yüzden bir site üzerinden hazır kasalardan almayı planlıyorum. 1 tane Intel 1 tane AMD olmak üzere 2 tane kasa buldum. Sizden ricam bu kasalarda 3070 tam performanslı bir şekilde islemci ile darboğaz olmadan çalışır mı? Eğer uyumsuzlar ise bana islemci önerir misiniz?
Önerilere açığım teşekkür.
AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Sistemleri - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Intel i5 10400F 2.90GHz, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Sistemleri - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
O işlemciler RTX 3070'i kaldıramaz. Size en az i5 11.nesil (11.nesil de az çok darboğaz yapabilir) veya i5 12.nesil gerekiyor. İ3 12.nesil bile zor kaldırıyor zaten. AMD tarafında ise en az Ryzen 5 5600 gerekiyor.Dostlar selam. Elimde mining yapılmış bir 3070 var bununla güzel bir sistem kurmak istiyorum. Sistemin tüm parçalarını tek tek toplayacak vaktim yok o yüzden bir site üzerinden hazır kasalardan almayı planlıyorum. 1 tane Intel 1 tane AMD olmak üzere 2 tane kasa buldum. Sizden ricam bu kasalarda 3070 tam performanslı bir şekilde islemci ile darboğaz olmadan çalışır mı? Eğer uyumsuzlar ise bana islemci önerir misiniz?
Önerilere açığım teşekkür.
AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Sistemleri - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Intel i5 10400F 2.90GHz, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Sistemleri - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Diyelim 5600 aldim. Anakart ve besleme olarak ne önerirsiniz?O işlemciler RTX 3070'i kaldıramaz. Size en az i5 11.nesil (11.nesil de az çok darboğaz yapabilir) veya i5 12.nesil gerekiyor. İ3 12.nesil bile zor kaldırıyor zaten. AMD tarafında
Diyelim 5600 aldim. Anakart ve besleme olarak ne önerirsiniz?
12400F daha güçlü ve daha ucuza gelir. 12400F tavsiye ederim.
Gigabyte H610m H V2 3200mhz(OC) M.2 Matx 1700p - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte H610m H V2 3200mhz(OC) M.2 Matx 1700p yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ustam senin sistemden devam ediyorum. Bir de anakart ve o anakart a uyumlu güzel bir kasa önerir misin? Emeğin için teşekkürler.
Rica ederim.
Sadece oyun oyanayacaksanız 12400F için stok soğutucu oyunda 70-75 derecede tutar. Oyun için yeterli. Ancak render veya CPU kullanan ağır program çalıştıracaksanız şu soğutucu ile stress testinde Max. 65 derece gördümm çok iyi bir soğutucu.msi MAG FORGE M100A Akrilik Gaming Bilgisayar - PttAVM
msi MAG FORGE M100A Akrilik Gaming Bilgisayar Kasası outlet 24 Ay Garanti / Outlet - 2025www.pttavm.com
msi MAG FORGE M100A Akrilik Gaming Bilgisayar - PttAVM
msi MAG FORGE M100A Akrilik Gaming Bilgisayar Kasası outlet 24 Ay Garanti / Outlet - 2025www.pttavm.com