3070 ve 3070 Ti'lı sistemler alınır mı?

fatiih571

Hectopat
Merhaba;
Bu sistemlerin fiyatları donanımlara göre uygun seviyelerde. Alınabilir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aceleniz yoksa bence bi kaç ay daha bekleyin, daha da düşecek fiyatlar. Fiyatlarının uygun olması nedeni içlerindeki kartların sonradan gelen LHR stoklardan olması. Şu an piyasadaki hiçbir hazır sistemin içinde LHR olmayan kart yok, çünkü ister inanın ister inanmayın teknoloji satışı yapan firmalar LHR olmayan kartları resmen kara borsa gibi topluca satıyor.

1080p oynayacak iseniz darboğaz olur hem de fazla diyeceğimiz seviyede. Alacaksanız işlemciyi değiştirip veya 2k ya geçmeniz gerekli.
Hala anlamıyorum 3070 Ti'li sistemlere nasıl olurda 3600 koyuyorlar enteresan.
Ucuz yapıp göz boyuyorlar hocam başka neden olabilir.

İtopya sistem fiyatlarını 2-3k arttırdı bile hocam. İnşallah düşer fiyatlar.

Şu sistemleri toplayan adamın bilgisayar bilgisi sıfır yada cidden inadına yapıyorlar arkadaş 3070 ti sisteme 3600 nedir ucuz olsa bile koyulması mantıksız ya.

Laptop bakıyordum normalde 3060'lı. Yaklaşık 2 aydır bekliyorum Legion 5 çıkar ya da indirim olur diye. Beklemekten sıkıldım bu hafta çözmem lazım bu işi. Şimdi sistemlere de bakınca 13-14 seviyelerinde 3070 Ti bile gördüm ama dediğiniz gibi darboğaz durumu beni korkutuyor. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum şu an kafam çok karışık.

Bence bu dolar kuru varken pc toplanmaz sistem alınmaz 2 3 sene önce alacak olsan o fiyatlara en baba pc yi çok rahat toplardın eğerki acelen yok ise almamanı tavsiye ederim bende 2 sene önce alacaktım keşke alsaydım istediğim pc şu anda 10k ki zaten ona istediğim ekran kartı artık satılmıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…