M Mr. Edri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 20 Kasım 2020 #11 ByFilintaa dedi: Vatan'da arkadaşlara sordum olmaz yanıtını aldım. Bu konudaki düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Tahminimce onlar çok çekirdek var besler olarak düşündüler ancak tekli çekirdek gücü çok yüksek olmayacağından 1080P'de darboğaz yapar.
ByFilintaa dedi: Vatan'da arkadaşlara sordum olmaz yanıtını aldım. Bu konudaki düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Tahminimce onlar çok çekirdek var besler olarak düşündüler ancak tekli çekirdek gücü çok yüksek olmayacağından 1080P'de darboğaz yapar.
1 176476 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.361 Makaleler 1 Çözümler 24 20 Kasım 2020 #12 1080P'de darboğaz olur. 2K'da olmaz.
ByFilintaa Hectopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 500 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #13 Saltopat dedi: Onlar için önemli olan şey para>darboğaz. Muhtemelen sistemi Vatan'dan toplayacaksınız. Para için öyle demeleri normal. Eğer dediğim gibi değilse o zaman bu işten anlamıyorlar çünkü darboğaz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. RTX 2070 Super Nasıl Olur
Saltopat dedi: Onlar için önemli olan şey para>darboğaz. Muhtemelen sistemi Vatan'dan toplayacaksınız. Para için öyle demeleri normal. Eğer dediğim gibi değilse o zaman bu işten anlamıyorlar çünkü darboğaz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. RTX 2070 Super Nasıl Olur
M Mr. Edri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 20 Kasım 2020 #14 ByFilintaa dedi: Teşekkürler hocam. RTX 2070 Super nasıl olur? Genişletmek için tıkla... İyi bir soğutma alırsanız güzel ikili olurlar.
ByFilintaa dedi: Teşekkürler hocam. RTX 2070 Super nasıl olur? Genişletmek için tıkla... İyi bir soğutma alırsanız güzel ikili olurlar.
ByFilintaa Hectopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 500 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #15 Mr. Edri dedi: İyi bir soğutma alırsanız güzel ikili olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün herkese yorumları için ayrıca teeşkkür etmek istiyorum. Özellıkle oynamak istedğim oyun RDR2.
Mr. Edri dedi: İyi bir soğutma alırsanız güzel ikili olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün herkese yorumları için ayrıca teeşkkür etmek istiyorum. Özellıkle oynamak istedğim oyun RDR2.