Hurma Adam
Kilopat
Daha fazla
Overclock yapmayacaksan sorun olmaz, yine de b serisi alman ilerisi için yararlı olabilir.
Sıfır mı alacaktınız? Sıfır alacaksanız almayın zaten. Bütçeniz maksimum ne kadar?7700 XT yi de ekledim listeye 6800 ile arada 500 lira fark varmış.
Sanırım okumadınız. 2K Ultra performansı istiyor konu sahibi.Neden düşünmüyorsun 8GB'lığı? Yoksa sen de her konu altına hiçbir şey bilmeden 8GB VRAM yetmez diyenlerden misin? 16 olanı alınmaz zaten onu söyleyeyim forumda konuları var araştırabilirsin.
Sıfır mı alacaktınız? Sıfır alacaksanız almayın zaten. Bütçeniz maksimum ne kadar?
Sanırım okumadınız. 2K Ultra performansı istiyor konu sahibi.
OC yapmayacağım zaten sıcak memlekette yaşıyorum fakat merakım ileride upgrade yapacağım zaman misal Ryzen 5'ten 7'ye geçersem bir sorun yaşar mıyım onu bilmiyorum.
Bütçeniz yeterse;Evet sıfır alacağım, 17 civarı diyelim.
Bunlara da bakılabilir. 17 bin liradan yukarı çıkamazsa diye onu attım.@LorrieNN Aman Pulse önerme, bir sorun yaşarsa gelip seni suçlamasını istemezsin.
@LorrieNN aman Pulse önerme, bir sorun yaşarsa gelip seni suçlamasını istemezsin.
Pulse'larda ne sıkıntı var?
Genel Markalar 12GB HELLHOUND RX7700XT 12G-L/OC 12GB GDDR6 192Bit PCIE 4.0 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu kart nasıldır ? birde biraz bütçemin üzerine çıktım ayrı bir başlıkta sistem tavsiyesi isteyip onlarıda değerlendirmek istiyorum.Her şey olabilir, mesela benim 8-9 ay önce sıfır alıp pişman olduğum Pulse 6700 XT kartında flickering sorunu başta olmak üzere oyunlarda grafiklerde bozulmalar oluyordu, oyun keyfinin içine ediyordu bu problemler. Tabii sen alırsan aynı şeyler olacak diye bir şey yok ama yine de işini şansa bırakmayıp üst seviye modellere bakmalısın, o kadar para veriyorsun bari düzgün olsun.