Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Overclock ve MH/s değerleri hakkında bilgi almak için açtım konuyu. Kendi değerlerim görseldekiler gibidir. Günlük ortalama 5 dolar tahmin ediyorum, daha yukarı çıkar mı ya da daha düşük mü olur? Overclock ayarlarım nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar. Overclock ve MH/s değerleri hakkında bilgi almak için açtım konuyu. Kendi değerlerim görseldekiler gibidir. Günlük ortalama 5 dolar tahmin ediyorum, daha yukarı çıkar mı ya da daha düşük mü olur? Overclock ayarlarım nasıl?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #2 Ortalama 60-65 arası alınıyor zaten değerler de normal.
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #3 tugoli dedi: Ortalama 60-65 arası alınıyor zaten değerler de normal. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim dostum
tugoli dedi: Ortalama 60-65 arası alınıyor zaten değerler de normal. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim dostum