Satılık 3060 Ti Ekran Kartları | Sıfır, İkinci El, Temiz, Sorunsuz

Yer
İstanbul
pcbudur.jpg

3060Ti Ekran Kartları | Sıfır, İkinci El, Temiz, Sorunsuz

Merhabalar,

Bazıları sıfır kapalı kutudur. İkinci el kartlar herhangi bir sorunu problemi bulunmayan temiz ürünlerdir.
Detayları ürünlerin altında yazmaktadır.
İster uzaktan bağlantı ile isterseniz yerimde test etme imkanınız vardır.
İstanbul içi (Eyüp, Çırçır mah.) elden alabilirsiniz diğer illere ise kargolanmaktadır.

Gigabyte RTX 3060 Ti GDDR6X Eagle OC
Sıfır, Sistem Çıkması, Adınıza Faturalı Garantili
Stok 1 Adet
10.000 TL

PNY RTX 3060 Ti XLR8 Gaming
19.09.2021 İncehesap Faturalı
Stok 3 Adet
6.500 TL

PCBudur Bilgisayar & Bilişim Hizmetleri
Mehmet Burak Güngör
534 321 15 44

Eki Görüntüle 1914986
3060ti eagle.jpeg

Eki Görüntüle 1914985
Eki Görüntüle 1859730
pny 3060ti.jpeg

Son düzenleme:
Merhaba hocam Kart alım yapıyor musunuz?

Elimde GTX 1650 Super var ASUS ROG STRIX kutusu mevcut sadece faturasını kaybettim.

Bu postu görünce bir teklif veresim geldi. PC işi ile uğraşmanız ilgimi çekti, ben Gürcistan ve Türkiye arasında çifte vatandaşım. Kendime RTX 3070TI ftw 3 ultra almıştım yaklaşık 400 lariye (şu anki kura göre 4000TL) Eğer parça bileşeni alışverişi yapmak isterseniz getirebilirim belli bir komisiyon tarafında. İlk bir kaç alışverişimiz ilk parçayı teslim alırsınız sonra ödemeyi yaparsınız.

Bir nevi cebimden ödemiş olurum güveninizi kazanmak adına. Bilgisayarlar arasında da aram iyidir. Lotus.Reparis instagramım orada bir kaç çalışmam mevcut.

Bu postu görünce bir teklif veresim geldi. PC işi ile uğraşmanız ilgimi çekti, ben Gürcistan ve Türkiye arasında çifte vatandaşım. Kendime RTX 3070TI ftw 3 ultra almıştım yaklaşık 400 lariye (şu anki kura göre 4000TL) Eğer parça bileşeni alışverişi yapmak isterseniz getirebilirim belli bir komisiyon tarafında. İlk bir kaç alışverişimiz ilk parçayı teslim alırsınız sonra ödemeyi yaparsınız.

Bir nevi cebimden ödemiş olurum güveninizi kazanmak adına. Bilgisayarlar arasında da aram iyidir. Lotus.Reparis instagramım orada bir kaç çalışmam mevcut.

Whatsapptan ulaşabilirseniz görüşebiliriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı