2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 22 Mayıs 2021 #11 Overclock var mı sistemde?
Berk010 Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #12 thelavuk dedi: Ne saçma bir şey bu söylediğiniz. Alakası yok dedim çözümü biliyorum demedim. Başka oyunlarda ne kadar FPS alıyorsunuz testlerde ki kadar mı yoksa normalden düşük mü? Genişletmek için tıkla... Witcher 3-Hitman3 gibi oyunlarda 10 FPS farkı oluyor 238950 dedi: Overclock var mı sistemde? Genişletmek için tıkla... hayır Ashes dedi: Hocam oyunu oynadığınız grafikler ve çözünürlük önemli burada.Yüksek fps için 2k-4k oynamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 2 k oynuyorum
thelavuk dedi: Ne saçma bir şey bu söylediğiniz. Alakası yok dedim çözümü biliyorum demedim. Başka oyunlarda ne kadar FPS alıyorsunuz testlerde ki kadar mı yoksa normalden düşük mü? Genişletmek için tıkla... Witcher 3-Hitman3 gibi oyunlarda 10 FPS farkı oluyor 238950 dedi: Overclock var mı sistemde? Genişletmek için tıkla... hayır Ashes dedi: Hocam oyunu oynadığınız grafikler ve çözünürlük önemli burada.Yüksek fps için 2k-4k oynamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 2 k oynuyorum