3080 için monitör tavsiyesi

Bütçenizi bilmemekle birlikte MSI versiyonu için bütçeniz varsa kaçırmamanızı tavsiye ederim. Dell ise kendim de kullanıyorum. Bu fiyat aralığında taleplerimizi karşılayan en iyi monitörlerden birisidir.

3080'de 10gb VRAM var, yetişecek mi hocam bilemiyorum.
10 gb mı var sadece? Ooo. Azmış. Ama hani FPS manyağı değilsen, arada indi, strateji filan da oynuyorsan 27" 4K güzel olur. O boyut 2K için çok büyük. Bunu tartışabiliriz. Bazıları yok hocam gayet yeterli der ama eminimki yan yana görseler farkı anlarlar.

Yani oynayacağın ya da yapacağın şeye bağlı. Eğer iş yapıyorsan, görsel çalışmalar, 3D, render, dizayn filan zaten 4K olmalı kesinlikle 27" de.

Hatta, hatta.. bütçe varsa git LG C2 42" al.. hayatını yaşa bana da teşekkür edersin. Şu an 22k TL civarında.

Yeterli kalmyacak bazı oyunlarda. 2K daha uzun ömürlü-verimli deneyim sunar uçmaya gerek yok. Tabi yine konu sahibinin bileceği iş.
Uzun ömürlü derken? 4K uçmak değil günümüzde. Önümüzdeki sene 4080 alim dese arkadaş, 2K da takılı kalacak. 4K yı isterse 2K oynar ama 2K yı isterse 4K oynayamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı